Πασίγνωστη σταρ κοιμήθηκε όρθια σε συναυλία των Rolling Stones

12:10 8/4/2024 - Πηγή: InStyle

Δεν εντυπωσιάστηκε και τόσο από την εμφάνιση των εμβληματικών Rolling Stones στην O2 Arena με αποτέλεσμα να κοιμηθεί στη διάρκεια της συναυλίας.

Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow, η οποία αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των γερόλυκων της ροκ,

ενώ βρισκόταν εκεί με τον πρώην πλέον σύζυγό της Chris Martin.

Η Gwyneth, 51 ετών, δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται και πολύ από την εκρηκτική εμφάνιση του εμβληματικού ροκ συγκροτήματος το 2012.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ο αστέρας του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Nick Grimshaw αποκάλυψε το ξεκαρδιστικό περιστατικό όταν ρωτήθηκε ποιες διασημότητες έχει εντοπίσει σε συναυλίες κατά τη διάρκεια των χρόνων του στη μουσική βιομηχανία.

Ο 39χρονος παρουσιαστής του BBC είπε για τη συναυλία του 2012: “Εκεί που καθόμασταν, μπορούσαμε να δούμε τον Chris Martin και την Gwyneth Paltrow. Ωστόσο, το πράγμα βελτιώθηκε γιατί καθώς η συναυλία προχωρούσε, η Gwyneth Paltrow κοιμόταν. Κοιμόταν βαθιά.“

Και συνέχισε στην εφημερίδα The Sun: “Ενώ ο Mick Jagger, σαν 75χρονος, τα έδινε όλα εκεί κάτω, εκείνη του έδινε τα ροχαλητά της”.

Η σταρ του Χόλιγουντ έχει σημειώσει στο παρελθόν ότι προσπαθεί να κοιμάται περίπου δέκα ώρες κάθε βράδυ – αλλά παραπονέθηκε επίσης για τους άλλους καλεσμένους που αποκοιμιούνται στις δικές της εκδηλώσεις. Η ηθοποιός παραπονέθηκε κάποτε όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας της Emma το 1996. Είπε: “Είναι αλήθεια, ροχάλιζε ακριβώς μπροστά μου. Έλεγα: Ουάου, υποθέτω ότι αυτή θα είναι μια πραγματικά επιτυχημένη ταινία. Αλλά ήταν. Οπότε, άντε γ@μ$σου, Bill Clinton“.

Την εποχή της συναυλίας των Rolling Stones, η Gwyneth ήταν ακόμη παντρεμένη με τον frontman των Coldplay, Chris, 47 ετών. Το ζευγάρι χώρισε αργότερα το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα