Lionel Messi: Αγόρασε έπαυλη στο Μαϊάμι αξίας 10,75 εκατ. δολ. με 10 κρεβατοκάμαρες

14:55 12/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Lionel Messi και η οικογένειά του αγόρασαν μια νέα έπαυλη στο Fort Lauderdale, αξίας 10,75 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, ένα δωμάτιο σπα, δύο αποβάθρες για σκάφη και μια πισίνα.

Ο σουπερστάρ της Αργεντινής, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών, αξίας 50-60 εκατομμυρίων δολαρίων τη σεζόν, αναζητεί να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του από τότε που εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι το καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Είχε ήδη στην κατοχή του ένα πολυτελές διαμέρισμα 9 εκατ. δολαρίων και τώρα έχει άλλα δύο διαμερίσματα στο Sunny Isles Beach, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά πρόσφατα είχε εντοπιστεί να ψάχνει για σπίτι με τη σύζυγό του Antonela Roccuzzo και τον έναν από τους τρεις γιους τους, τον Thiago, στην περιοχή Boca Raton.

Ο Messi έχει τώρα υπογράψει για ένα νέο ακίνητο μέσα στην περιφραγμένη κοινότητα του Bay Colony, μια από τις πλωτές γειτονιές βόρεια του Fort Lauderdale.

Lionel Messi has purchased a $10.75 million waterfront home in Fort Lauderdale.

• 10,500 square feet
• 10 beds / 9 baths
• 170 feet of waterfront
Pool and two docks

The home is 15 minutes from Inter Miami’s stadium. pic.twitter.com/Jcifk9usZD

— Joe Pompliano (@JoePompliano) September 12, 2023

Το εντυπωσιακό σπίτι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία, μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το γήπεδο DRV PNK του Μαϊάμι και την προπονητική του βάση.

Ο Μέσι – ο οποίος επί του παρόντος λείπει σε διεθνή καθήκοντα με την Αργεντινή – αγόρασε το ακίνητο με τη βοήθεια της Team Simpkin, η οποία έχει βοηθήσει τους παίκτες του συλλόγου MLS να αγοράσουν ακίνητα από την ίδρυσή του το 2018.

MESSI’S MANSION: Soccer sensation Lionel Messi has netted himself a fancy $10.75 million estate in an exclusive Fort Lauderdale gated community. https://t.co/1AySRyKUvh pic.twitter.com/GsWYyiR5kx

— WSVN 7 News (@wsvn) September 11, 2023

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο Cadena Ser, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Μαϊάμι στο Porsche Design Tower ήδη από το 2019.

Ο πύργος βρίσκεται μεταξύ Bal Harbour και Aventura και απέχει 25 λεπτά από το γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι.

Το κτίριο διαθέτει αρκετούς ανελκυστήρες σχεδιασμένους αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα των ενοίκων, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να σταθμεύουν τα οχήματά τους στην αποκλειστική σουίτα τους.

Εκτός από τους ανελκυστήρες αυτοκινήτων, το διαμέρισμα διαθέτει το δικό του ιδιωτικό εστιατόριο, ένα υπαίθριο σαλόνι που βλέπει στη θάλασσα.

Το εντυπωσιακό σπίτι διαθέτει επίσης κινηματογράφο, προσομοιωτές γκολφ και αγώνων δρόμου, γεγονός που προσφέρει τέλειες ευκαιρίες ξεκούρασης για την οικογένειά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα