Ethan Hawke: Έφθασε με υπεραστικό λεωφορείο στο Τορόντο για την πρεμιέρα του – Έλαμψε στο πλευρό του η κόρη του Maya Hawke

11:39 12/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Ethan Hawke έλαμψε στο κόκκινο χαλί έχοντας στο πλευρό του τη συμπρωταγωνίστριά του αλλά και κόρη του, Maya Hawke δίνοντας οικογενειακό χαρακτήρα στην εμφάνισή του.

Ο σταρ αρνήθηκε να αφήσει οτιδήποτε να σταθεί εμπόδιο από το να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας, Wildcat. Τη Δευτέρα, το PEOPLE μίλησε αποκλειστικά με τον 52χρονο σταρ, καθώς περπατούσε

στο κόκκινο χαλί με τη Maya Hawke, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στο Τορόντο του Καναδά.

Maya Hawke, Ethan Hawke, and Laura Linney attend the premiere of Wildcat at the Toronto International Film Festival pic.twitter.com/7MfcjRRgtx

Laura Linney News (@LauraLinneyNews) September 12, 2023

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε αν είναι αλήθεια ότι ο πατέρας της έπρεπε να πάρει υπεραστικό λεωφορείο για να φτάσει στο κινηματογραφικό γεγονός, απάντησε: “Το έκανε! Όλοι μιλάνε γι’ αυτό! Αναγκάστηκε να έρθει με το λεωφορείο γιατί όλες οι πτήσεις ακυρώθηκαν”, πρόσθεσε, ενώ ο περήφανος μπαμπάς της χαμογελούσε δίπλα της

“Ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις και μετά είπα: Δεν πρόκειται να το χάσω αυτό εξαιτίας κάποιου αεροδρομίου”, είπε ο Ethan. Ο βραβευμένος με Emmy πρόσθεσε: “Έτσι, πήγα στον σταθμό και πήρα το λεωφορείο.”

Ο Ethan διαβεβαίωσε το PEOPLE ότι δεν ήταν μόνος του ενώ ταξίδευε, προσθέτοντας ότι η σύζυγός του και ο συνεργάτης του στην παραγωγή ήταν μαζί του.

Maya and Ethan Hawke on the red carpet at the “Wildcat” premiere during #TIFF23 today. #mayaraythurmanhawke #mayahawke #mayathurman pic.twitter.com/8hdROZwOb5

— mayaxscute (@mayaxscute) September 12, 2023

Όταν ρωτήθηκε αν τον αναγνώρισε κάποιος από τους άλλους επιβάτες στο λεωφορείο ή στον σταθμό, δεν φάνηκε να πιστεύει ότι η διασημότητά του είχε σημασία για τους συνταξιδιώτες του, οι οποίοι μάλλον ανησυχούσαν περισσότερο για το πώς θα φτάσουν στον δικό τους προορισμό.

“Φίλε, κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν άλλον στο λεωφορείο”, είπε ο Ethan, ενώ σημείωσε ότι “κανείς δεν νιώθει άνετα” όταν καταφεύγει στο συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς.

Επανέλαβε ότι “κανείς δεν νοιάζεται καθόλου”, πριν μοιραστεί πώς πέρασε τον χρόνο του στο ταξίδι.

Ethan Hawke on the backstory of ‘Wildcat’ #TIFF23 pic.twitter.com/9qFv4CM9jR

— Deadline Hollywood (@DEADLINE) September 12, 2023

“Απλώς διάβαζα το βιβλίο μου και εξαφανιζόμουν στο πίσω μέρος και προσευχόμουν να τα καταφέρουμε”, είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τελωνείο πριν κάποιος καταλάβει ποιος ήταν λίγο πριν ξημερώσει.

Το διάσημο δίδυμο πατέρα-κόρης μοιράστηκε στη συνέχεια τι σημαίνει γι’ αυτούς το γεγονός ότι μπόρεσαν να δουλέψουν μαζί στο έργο. “Η δημιουργία της ταινίας ήταν απερίγραπτα ξεχωριστή και μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής μου”, δήλωσε η 25χρονη Maya.

Επίσης, μίλησε για το πώς ένιωσε που μπόρεσε να κάνει πρεμιέρα το Wildcat στο Φεστιβάλ του Τορόντο εν μέσω της συνεχιζόμενης απεργίας της SAG-AFTRA.

Maya Hawke and Ethan Hawke attend the #TIFF23 International Premiere of WILDCAT.

: Getty/Frazer Harrison pic.twitter.com/AJhWfOokac

TIFF Press & Industry (@TIFF_Industry) September 12, 2023 Maya Hawke: H κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke ήταν από τις πιο εντυπωσιακές των Καννών

“Το να είμαστε σε αυτό το φεστιβάλ και να έχουμε την έγκριση του σωματείου μας κατά τη διάρκεια μιας απεργίας, να είμαστε εδώ και να γιορτάζουμε τον κινηματογράφο και τον ανεξάρτητο κινηματογράφο και να βλέπουμε αυτή την ταινία με κοινό, κάτι που είναι τόσο σπάνιο τώρα, είναι απλά το απόλυτο προνόμιο”, είπε η Maya για την ευκαιρία να μοιραστεί την ταινία με τους θαυμαστές και τους συναδέλφους της.

Ο Ethan, που στεκόταν δίπλα στην κόρη του, πρόσθεσε ότι είναι “πραγματικά περήφανος” για όλα όσα έχει καταφέρει. Εκείνη ανταπέδωσε τους επαίνους του, προσθέτοντας ότι ήταν “πραγματικά περήφανη και γι’ αυτόν.”

Keywords
Τυχαία Θέματα