Leonardo DiCaprio: Πάρτι κάθε βράδυ με τους κολλητούς μετά τον χωρισμό από την Camila Morrone

11:21 1/9/2022 - Πηγή: InStyle

Χαμός γίνεται στα social media από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο χωρισμός του Leonardo DiCaprio με την 25χρονη Camila Morrone.

Kαι μπορεί όλοι να περίμεναν από στιγμή σε στιγμή να ανακοινωθεί και ο χωρισμός, μετά τα γενέθλια της Morrone, αν και τα σημάδια είχαν αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι υπήρχε πρόβλημα στη σχέση του Χολιγουντιανού σταρ.

Leonardo DiCaprio-Camila Morrone: Τίτλοι τέλους μετά από 4 χρόνια σχέσης

Πηγές λένε στο

Page Six ότι ο Leonardo DiCaprio έβγαινε κάθε βράδυ σε κλαμπ με τους κολλητούς του ενώ η τότε σύντροφός του έκανε διακοπές στο Σαν Τροπέ με τη μητέρα της. Γνωστός του σταρ είπε: “Ο Leo είναι έξω κάθε βράδυ και διασκεδάζει… κάνει παρέα με τους παλιούς φίλους του και κάποια κορίτσια. Πίστευα ότι αυτό ήταν λίγο περίεργο ενώ η Camila ήταν στο Σαν Τροπέ”

Leonardo DiCaprio: Το ερωτικό παρελθόν του “αιώνιου” εργένη του Hollywood – Η κατάρα των 25 χρόνων για τις συντρόφους του

Εκπρόσωπος του σταρ δεν σχολίασε ούτε τις φήμες του χωρισμού ούτε για τις δραστηριότητές του στο Μαλιμπού. Σύμφωνα με τις αναφορές, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από την αργία της 4ης Ιουλίου.

dailyfashion_news/instagram

Ωστόσο, οι φήμες για χωρισμό φούντωναν εδώ και μήνες. Τον Μάιο, ο σταρ εθεάθη να παρηγορεί τη Morrone έπειτα από μία έντονη και συναισθηματική συζήτηση στην παραλία του Μαλιμπού. Αμέσως μετά ο DiCaprio πήγε για διακοπές στην Ευρώπη με τους φίλους του και εθεάθη σε θαλαμηγό στο Σαν Τροπέ, όπου πήγε αργότερα με τη μητέρα της για διακοπές η Morrone.

Keywords
Τυχαία Θέματα