Leonardo DiCaprio: Γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του με καυτά φιλιά με την 25χρονη σύντροφό του

Ο Leonardo DiCaprio γιόρτασε τα 49α γενέθλιά του με τη Vittoria Ceretti στο πλευρό του.

Ο ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα ξέφρενο πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς, όπου έδωσαν το “παρών” αρκετοί αστέρες. Φυσικά το 25χρονο μοντέλο παρέμεινε κοντά στον Χολιγουντιανό σταρ. Πηγή είπε στο People πως ο DiCaprio και η Ιταλίδα καλλονή αντάλλασσαν τρυφερές χειρονομίες αλλά και καυτά φιλιά σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

On Saturday night bae Leonardo DiCaprio had his birthday party at an event space in Beverly Hills. During one point of the evening Leo even took to the mic & sang along to classic hip hop alongside Lil Wayne who was the nights musical guest.#LeonardoDiCaprio pic.twitter.com/91bydaO84b

— Daily Leo DiCaprio (@dailyleodicapri) November 12, 2023

Άλλοι διάσημοι που ήταν στο πάρτι ήταν ο JAY-Z και η Beyoncé, ο Snoop Dogg, ο Tobey Maguire, ο Taika Waititi και ο Axl Rose. Ο Lil Wayne έδωσε και παράσταση.

Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολλούς αστέρες να παραμένουν και μετά τις 4 το πρωί.

Kim Kardashian is seen arriving at Leonardo DiCaprio's 49th birthday party in Beverly Hills. pic.twitter.com/s0pYw4J15P

— @21metgala (@21metgala) November 12, 2023

[NEW PHOTOS] Lady Gaga arrives at Leonardo DiCaprio's birthday party in Beverly Hills (Nov. 11)

More photos: https://t.co/MrhfRLsBzQ pic.twitter.com/AnFMsws9pb

— GAGAIMAGES (@gagaimages) November 12, 2023

Ο DiCaprio και η Ceretti ξεκίνησαν το ειδύλλιό τους τον Αύγουστο. Τότε κυκλοφόρησαν φωτογραφίες όπου οι δυο τους απολάμβαναν βόλτα στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Απόλαυσαν παγωμένο καφέ και παγωτό χωνάκι, σύμφωνα με φωτογραφίες του Page Six.

Πάλι, αρχές Σεπτεμβρίου, ήταν μαζί στην Ίμπιζα, με πλάνα να τους δείχνουν να διασκεδάζουν σε κλαμπ, χορεύοντας και ανταλλάσσοντας πάλι παθιασμένα φιλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα