Kylie Minogue: Σοκαριστικοί ισχυρισμοί για τη σταρ – “Είναι μέλος σατανιστικής αίρεσης”

13:26 31/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Minogue βρίσκεται στο στόχαστρο θεωριών συνωμοσίας, σύμφωνα με τις οποίες είναι μέλος σατανιστικής αίρεσης.

Τη στιγμή που η Αυστραλή popstar, που μόλις πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της, επιστρέφει μουσικά με το νέο της single Padam Padam, κατηγορείται ότι προωθεί σατανιστικά μηνύματα στα μουσικά βίντεό της και στο εξώφυλλο του άλμπουμ της.

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας επεσήμαναν ότι το εξώφυλλο του

επερχόμενου άλμπουμ Tension της Kylie Minogue παρουσιάζει μια πόζα των Illuminati. Οι Illuminati είναι μια ομάδα που οι θεωρητικοί συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι ελέγχει τις παγκόσμιες υποθέσεις και την οικονομία και τα μέλη της προέρχονται από τον κόσμο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και της ψυχαγωγίας.

Στην εικόνα του εξωφύλλου του Tension, η Kylie κρατάει το ένα χέρι πάνω από το μάτι της, γεγονός που οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι αποτελεί αναφορά στο “κακό μάτι.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue)

“Δεν ξέρω ποιος σου είπε να ποζάρεις έτσι, αλλά είναι σύμβολο του σατανισμού”, έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter. “Η χειρονομία του χεριού αντιπροσωπεύει το 666 και το να καλύπτεις το ένα μάτι είναι μια γνωστή σατανιστική χειρονομία. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι το ήξερες”, συμπλήρωσε.

“Πραγματικά ΣΑΤΑΝΙΚΗ, Kylie”, παρατήρησε ένας άλλος, ενώ ένας έγραψε: ‘Έτσι, οι illuminati έχουν ένα νέο παιχνίδι-μαριονέτα, και είναι μια πριγκίπισσα της pop!“

@kylieminogue Oh dear! So the illuminati has a new toy puppet, and she’s a pop princess! Caution lovers. Be kind, enjoy her music but don’t be led. Your choice is free. pic.twitter.com/iLMTSUV11x

— Simon Templar (@scuddersouth) May 19, 2023

I loved #KylieMinogue
I made excuses for her
But her latest album is in-your-face Illuminati symbolism from one-eye cover to dancing in devil red on the debris of Western Civilization in the Padam Padam video
Looking back, it was there from the start, on "I Should Be So Lucky" pic.twitter.com/H0sMzmAE4B

— Shockadelic (@shockadelicaust) May 28, 2023

Ένας άλλος θαυμαστής είπε ότι δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν να δικαιολογούν τη σταρ: “Αγαπούσα την Kylie Minogue. Τη δικαιολογούσα. Αλλά το τελευταίο της άλμπουμ είναι κατά πρόσωπο συμβολισμός των Illuminati από το εξώφυλλο με το ένα μάτι μέχρι τον χορό με το κόκκινο του διαβόλου πάνω στα συντρίμμια του Δυτικού Πολιτισμού στο βίντεο Padam Padam” έγραψε.

Had a dream where #KylieMinogue referred to God as "Our Master" instead of "Our Father"

Oopsy! pic.twitter.com/LaZFuhtbIF

— Shockadelic (@shockadelicaust) May 29, 2023

“Κοιτάζοντας πίσω, αυτό συνέβαινε από την αρχή” κατέληξε αναφερόμενος στο “I Should Be So Lucky” όπου σ’ έναν στίχο η Kylie τραγουδά “better the devil you know.”

Το 2018, η Elizabeth Hurley, ο Boy George, ο Robert Downey και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ George W. Bush κατηγορήθηκαν ότι είναι μέλη της σατανιστικής υπόγειας λέσχης, όταν όλοι τους απεικονίστηκαν με μαύρα μάτια.

Σύμφωνα με ορισμένους θεωρητικούς συνωμοσίας, το μαύρο αριστερό μάτι αποτελεί μέρος μιας τελετής μύησης υψηλού επιπέδου των Illuminati, κατά την οποία ο υποψήφιος λέγεται ότι αναγκάζεται να “φάει πόνο” σε μια προσπάθεια να γίνει πιο ισχυρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα