Kris Jenner: Η Blac Chyna απειλεί την Kylie

12:54 23/4/2022 - Πηγή: InStyle

Το δικαστήριο με την οικογένεια Kardashian καλά κρατεί, με την τραγουδίστρια Blac Chyna να κατηγορεί τον Rob Kardashian ότι διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση της, με αποτέλεσμα να διακοπεί το show της. Κι εδώ, θα πρέπει να εξηγήσουμε τις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ της δημοφιλούς οικογένειας και της τραγουδίστριας. Η Blac Chyna διατηρούσε σχέση με τον Rob Kardashian για μόλις ένα χρόνο, μέσα στον οποίο ωστόσο, έκαναν ένα παιδί, την Dream.

Η ίδια έχει ένα ακόμα παιδί από τον πρώην σύντροφο της Kylie, τον ράπερ Tyga. Όλη η φασαρία όμως, δημιουργήθηκε επειδή το reality show που η Blac Chyna και ο Rob έκαναν μαζί σταμάτησε, εξαιτίας, σύμφωνα με την ίδια, των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν. Τρέχα, γύρευε με λίγα λόγια…

@blacchyna

Τώρα, όλη η οικογένεια καλείται στο δικαστήριο, για να υποστηρίξει το μοναδικό ανδρικό μέλος της, με την Kris Jenner να ρίχνει νέα βόμβα. Σύμφωνα με αυτήν, η Blac Chyna είχε απειλήσει κάποτε να σκοτώσει την Kylie Jenner και τον πρώην της, Tyga. Βέβαια, η μητέρα της γνωστής οικογένειας… μάσησε τα λόγια της όταν ο δικηγόρος της τραγουδίστριας την ρώτησε για το συμβάν.

«Ρωτήστε την Kylie και τον Tyga, αυτοί είναι που έχουν την πληροφορία. Εγώ σκέφτηκα τότε ότι πρόκειται για κάποιου είδους δράμα, στο οποίο είμαι συνηθισμένη».

@kyliejenner

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Kris έσπευσε να συμπληρώσει ότι στέκεται δίπλα στον Rob και την Blac Chyna.

«Αγαπώ τις δεύτερες ευκαιρίες και θέλω αυτές να νικήσουν. Θέλω ο γιος μου να είναι ευτυχισμένος».

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εφικτό θα λέγαμε με την Blac Chyna, ειδικά αφού μια ολόκληρη οικογένεια με τέτοια δύναμη βρέθηκε απέναντί της και την κατηγόρησε για απειλές, τις οποίες δεν θυμόταν καλά. Ίσως, ο Rob να ευτυχίσει με κάποια άλλη γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα