Ο πρίγκιπας Louis γίνεται τεσσάρων και o Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μοιράζονται νέες φωτογραφίες του

11:33 23/4/2022 - Πηγή: InStyle

Περίοδος γενεθλίων για τους royals. Μετά την βασίλισσα Ελισάβετ, προς τιμήν των τετάρτων γενεθλίων του σήμερα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δημοσιεύσαν χθες ολοκαίνουργιες φωτογραφίες του μικρότερου γιου τους, πρίγκιπα Louis, να παίζει στην παραλία. Τα νέα

στιγμιότυπα τραβήχτηκαν από την Kate, η οποία μοιράζεται τις φωτογραφικές της ικανότητες από τότε που μπήκε στη βασιλική οικογένεια. Το People αναφέρει ότι τα πλάνα στην παραλία τραβήχτηκαν κοντά στο Norfolk.

Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται σήμερα 96 και το γιορτάζει με ολιγοήμερες διακοπές Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

“Αύριο 4 χρονών!” γράφει η λεζάντα σε μια ανάρτηση που εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge στο instagram. Στις φωτογραφίες o Louis χαμογελά και παίζει με μια μπάλα του κρίκετ. Είναι ντυμένος με ένα γκρι πουλόβερ διακοσμημένο με αστέρια και γαλαζοπράσινο σορτς.

Ποιος είναι ο λόγος που η Kate Middleton φωτογραφίζει; Εκτός από χόμπι…

Πέρυσι, η Kate και ο William μοιράστηκαν ένα πορτρέτο του Louis που σηματοδότησε την είσοδο του στην προσχολική ηλικία. Και μόλις ένα χρόνο πριν από αυτό, η Kate έφερε στο φως φωτογραφίες του Louis να ζωγραφίζει με τα δάχτυλα, κάτι που ήταν ένας τρόπος με τον οποίο οι βασιλείς τίμησαν την Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) στην αρχή της πανδημίας.

@dukeandduchessofcambridge

Το People προσθέτει ότι οι νέες φωτογραφίες έρχονται ακριβώς τη στιγμή που η βασιλική οικογένεια και η βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της αυτόν τον Ιούνιo, σε ένα… πάρτι που θα κρατήσει τέσσερις ημέρες και θα παραβρεθεί σύσσωμη η royal family.

Happy Birthday Louis!

Keywords
Τυχαία Θέματα