Kourtney Kardashian: Ποζάρει με μπικίνι και σχολιάζει το σώμα της μετά την εξωσωματική

07:35 5/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kourtney Kardashian μοιράστηκε μια φωτογραφία της με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, σχολιάζοντας η ίδια το σώμα της.

Η 44χρονη reality star ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, ενώ ευχήθηκε στη φίλη της Natalie χρόνια πολλά. Παράλληλα, συμπεριέλαβε ένα στιγμιότυπο της ίδιας με μαγιό χωρίς φίλτρα, αναφερόμενη στο ταξίδι της στη γονιμότητα και την προσπάθεια να κάνει παιδί με εξωσωματική.

Δεν είναι σαφές πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία, αλλά η Kourtney στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το μακρύ ταξίδι της γονιμότητας, καθώς αυτή και ο σύζυγός της Travis Barker προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί.

Έγραψε στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Ένα μικρό σώμα IVF”, καθώς χαμογελούσε μαζί με τους φίλους της στη λιακάδα.

Credit: Kourtney Kardashian Barker/Instagram

Έρχεται μετά την απάντηση της Kourtney σε μια θαυμάστρια που τη ρώτησε αν είναι έγκυος, αφού δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της πρόσφατης φωτογράφισης της καμπάνιας Lemme Purr. Η reality star απέδωσε τη μέση της στα “επακόλουθα της εξωσωματικής γονιμοποίησης.”

“Απαντώ μόνο σ’ αυτό το σχόλιο επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς η εξωσωματική γονιμοποίηση επηρεάζει το σώμα των γυναικών και δεν γίνεται πολύς λόγος γι’ αυτό‘, σημείωσε και πρόσθεσε: “Επίσης, εξακολουθούμε να ρωτάμε τις γυναίκες αν είναι έγκυες;“, μαζί με ένα κίτρινο emoji καρδιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle