Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Αυλαία έριξε πριν από λίγη ώρα το καινούργιο επεισόδιο του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ.

Αυτή την εβδομάδα, στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν οι εξής παίκτες: Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Κόρομι και Τάκης Καραγκούνιας.

Να θυμίσουμε ότι στον τάκο βγήκε και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης.

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού επεισοδίου, ο παρουσιαστής εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί εκτός παιχνιδιού, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως του έχει λείψει πολύ η οικογένεια και τα παιδιά του και δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται

μακριά τους.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και ‘γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου.

Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Λίγα λεπτά πριν τη μία τα μεσάνυχτα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί από το «Survivor All Star» είναι ο Νίκολας Αγόρου.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρομάχη για Χριστίνα Σάλτη: «Μου άφησε μια πικρία αυτή η κόντρα» 

Γιούλικα Σκαφιδά: Το περιστατικό στο θέατρο που την έφερε σε δύσκολη θέση -«Πάγωσα για λίγα δευτερόλεπτα» 

Στέλιος Διονυσίου: «Δεν ξέραμε ότι είχε πεθάνει ο πατέρας μας, όταν αντικρίσαμε το θέαμα…» 

Keywords
Τυχαία Θέματα