Kim Kardashian: Νέος άνδρας στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson

13:36 22/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ένας νέος άνδρας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Kim Kardashian, αλλά η τηλεπερσόνα προτιμά να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του.

Η 42χρονη ιδρύτρια των SKIMS εξομολογήθηκε ότι έχει ένα νέο φλερτ, μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της Hailey Bieber στο YouTube, “Who’s In My Bathroom?”

Όταν ρωτήθηκε από το μοντέλο ποιος είναι ο σημερινός της celebrity

crush κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού “Truth or Shot”, η Kardashian απάντησε: “Σχεδόν θέλω να πιω ένα ποτό γιατί θέλω να γίνει πραγματικότητα.”

Πρόσθεσε πως ο μυστηριώδης άνδρας δεν γνωρίζει για τα συναισθήματά της. “Μου αρέσει περισσότερο η ιδιωτικότητα αυτές τις μέρες” είπε και επέλεξε να πιει μια γουλιά από την 818 Tequila της αδελφής της Kendall Jenner αντί να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

“Οπότε, έχει ένα φλερτ που απλά δεν θέλει να το πει”, απάντησε η Bieber. “Αυτό είναι χαριτωμένο για σένα.”

Η τηλεπερσόνα συνδέθηκε τελευταία φορά με τον Pete Davidson, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει το φθινόπωρο του 2021. Το ειδύλλιο ήρθε λίγους μήνες αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West έπειτα από έξι χρόνια γάμου.

Αφού η Kardashian και ο Davidson χώρισαν τον Αύγουστο του 2022 έπειτα από ένα ειδύλλιο εννέα μηνών, μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι η συμφιλίωση ήταν απίθανο να είναι στον ορίζοντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα