Kendall Jenner: Γνωστός Ιταλικός οίκος υπέβαλε μήνυση εναντίον της για αθέτηση συμβολαίου

10:26 6/8/2021 - Πηγή: InStyle

Το supermodel, Kendall Jenner, δέχθηκε μήνυση από το Ιταλικό brand Liu Jo, για αθέτηση του μεταξύ τους συμβολαίου.

Agnes Keleti: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μέσα από τα μάτια της μεγαλύτερης εν ζωή Ολυμπιονίκη


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην εν λόγω μήνυση, η Liu Jo

ισχυρίζεται πως προσέλαβαν το διάσημο μοντέλο το 2019 για την πραγματοποίηση δύο φωτογραφήσεων, αλλά μόνο μια από αυτές ολοκληρώθηκε. Η δεύτερη φωτογράφηση επρόκειτο να γίνει τον Μάρτιο του 2020, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Στη συνέχεια, ο οίκος αναφέρει πως προσπάθησαν πολλές φορές να επαναδρομολογήσουν την δεύτερη αυτή φωτογράφηση, χωρίς ωστόσο να λάβουν την παραμικρή απάντηση από την 25χρονη Jenner. Εδώ, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ίδια είχε λάβει μέχρι στιγμής ως αμοιβή το ποσό των $1,35 εκατομμυρίων, ενώ η Liu Jo ζητά $1,8 εκατομμύρια, ως αποζημίωση για την ζημία που προέκυψε από την μεταξύ τους συνεργασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)


Φυσικά το πρακτορείο της Kendall Jenner, The Society Management, απάντησε άμεσα σχετικά με την αγωγή: “Το πρακτορείο The Society Management εκ μέρους της κυρίας Kendall Jenner, προσέφερε διαρκώς νέες ημερομηνίες και μέρη, προκειμένου να εκπληρωθεί μια συμφωνία, που αναβλήθηκε αναγκαστικά, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η Jenner είχε πρόθυμα προσφερθεί να ολοκληρώσει τις υπηρεσίες της, τιμώντας τις δεσμεύσεις της”. 

Ellen Pompeo: Παραδέχτηκε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την υποκριτική


Από την άλλη η Liu Jo κατηγορεί επίσης την Kendall, πως τον προηγούμενο Οκτώβριο αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Ιταλία, για την δεύτερη προγραμματισμένη φωτογράφισή της, ενώ έναν μήνα νωρίτερα, είχε πετάξει στην Ιταλία για την συνεργασία της με τον οίκο Versace.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liu Jo (@liujoglobal)


Η ίδια η Kendall Jenner δεν έχει κάνει κάποια δήλωση και δεν έχει απαντήσει ακόμη στην αγωγή, μια είδηση που παίζει, ήδη, σε όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα