Kendall Jenner: Διανύω μια δύσκολη φάση με την ψυχική μου υγεία

10:21 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

H Kendall Jenner έχει μιλήσει αρκετές φορές για την ψυχική υγεία και για όλα τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν. Το 28χρονο supermodel μίλησε στην Aμερικάνικη Vogue και παραδέχτηκε ότι περνάει μια δύσκολη φάση αυτήν τη στιγμή με την ψυχική της υγεία.

«Είμαι αρνητική, σκέφτομαι πολύ», είπε στο περιοδικό. «Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Ανησυχώ πάντα για κάτι που μπορεί να μην συμβεί ποτέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να είμαι ειλικρινής για αυτό. Στην καριέρα μου αυτήν τη στιγμή νιώθω πολύ σταθερή, πολύ αισιόδοξη. Αλλά πέρασα δύο δύσκολους μήνες. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, και οι φίλοι μου το έβλεπαν. Είμαι πιο λυπημένη από ό,τι συνήθως. Είμαι πολύ πιο αγχωμένη από ό,τι συνήθως», εξήγησε. «Άρα δεν πρόκειται να κάθομαι εδώ και να φέρομαι σαν να είναι όλα τέλεια. Έτσι είναι η ζωή. Σε συνεντεύξεις του παρελθόντος, όταν κάποιος με ρωτούσε για την ψυχική μου κατάσταση, έλεγα πάντα “Είμαι πολύ καλά αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτό είναι κάτι με το οποίο έχω παλέψει”.

Η μάχη της Kendall Jenner με το άγχος

Η Jenner είπε ότι πιστεύει ότι πάσχει από άγχος από τότε που ήταν 7 ετών. Ωστόσο, δεν ήξερε πώς να το προσδιορίσει εκείνη την εποχή. Είπε ότι είχε κρίσεις πανικού και ζήτησε βοήθεια από τη μητέρα της Kris Jenner όταν δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Αλλά οι γιατροί πάντα κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι ήταν καλά.

«Ήμουν ένα συναισθηματικό παιδί, πάντα μέσα στα συναισθήματά μου και το κεφάλι μου», είπε.

Η star των Kardashians είπε ότι δυστυχώς, όταν η ψυχική της υγεία φτάσει σε χαμηλό σημείο, τείνει να εγκαταλείψει τις πρακτικές που ξέρει ότι μπορούν να τη βοηθήσουν να συνέλθει.

«Nιώθω ότι δεν προστατεύω ενεργά τον εαυτό μου ή κάνω ενεργά πράγματα που ξέρω ότι με πληγώνουν», εξήγησε. «Αυτό είναι ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ευεξίας μου: να αναγνωρίζω αυτές τις στιγμές και να λέω, Σταμάτα! Δεν είναι για όλους το ίδιο, αλλά για μένα, το να σηκώνομαι από το κρεβάτι το πρωί και να βάζω το ένα πόδι μπροστά από το άλλο είναι τόσο χρήσιμο για μένα».

«Όταν λέω ότι δυσκολεύομαι αυτήν τη στιγμή, το εννοώ. Δεν κάνω πολλά πράγματα που πρέπει. Από την άλλη ξέρω πώς η επιλογή να κάθομαι στο κρεβάτι μου και να μελαγχολώ όλη μέρα με προδιαθέτει για αποτυχία» εκμυστηρεύτηκε το μοντέλο.


Keywords
Τυχαία Θέματα