Orlando Bloom: Η πολύ επιτυχημένη ταινία που δεν του άρεσε και την έχει σβήσει από το μυαλό του

22:47 10/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Orlando Bloom έγινε διάσημος από τους πρωταγωνιστικούς τοου ρόολους σε μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες. Είχε σημαντικούς ρόλους στα επικά franchise ταινιών, “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” και “Πειρατές της Καραϊβικής”, αλλά τώρα αποκάλυψε ότι υπάρχει μια πολύ επιτυχημένη ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, αλλά που στην ουσία δεν ήθελε να είχε κάνει.

Ο 47χρονος Βρετανός, στη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης στο Variety, ρωτήθηκε αν μπορεί

να θυμηθεί διάφορες ατάκες που έχει πει σε διάφορες ταινίες. Αφού του δόθηκε μια ατάκα από τη συγκεκριμένη ταινία, που απέφερε περίπου μισό εκατ. δολάρια παγκοσμίως όταν βγήκε στους κινηματογράφους, δεν μπορούσε να θυμηθεί από ποια ήταν.

Όταν ο ηθοποιός τελικά συνειδητοποίησε ποια ταινία ήταν, παραδέχτηκε: “Νομίζω ότι απλά έσβησα αυτήν την ταινία από το μυαλό μου, παρεμπιπτόντως”. Και φυσικά πρόκειται για την “Τροία” του 2004 όπου είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Brad Pitt κι όπως φαίνεται, δεν είχε καλές αναμνήσεις από αυτήν.

Όπως σημείωσε: “Τόσοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν αυτή την ταινία, αλλά για μένα το να παίζω αυτόν τον χαρακτήρα ήταν σαν…”, κι έκανε μια κίνηση ότι κόβει τον λαιμό του.

“Επιτρέπεται να λέω όλα αυτά τα πράγματα; Δεν ήθελα να κάνω την ταινία. Δεν ήθελα να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα“, είπε.

Ο Bloom παραδέχτηκε: “Η ταινία ήταν υπέροχη. Ήταν ο Brad (Pitt) και ήταν ο Eric (Bana) και ήταν ο Peter O’Toole και εγώ έλεγα: Πώς θα παίξω αυτόν τον χαρακτήρα; Ήταν εντελώς αντίθετο με όλα όσα είχα νιώσει μέσα μου”.

Credit: imdb.com

Πρόσθεσε ότι ένα μέρος του σεναρίου προέβλεπε ο Paris να “σέρνεται στο πάτωμα, έχοντας χτυπηθεί από κάποιον και απλά κρατάει το πόδι του αδελφού του”.

Ο Bloom είπε ότι παραδέχτηκε: “Δεν θα μπορέσω να το κάνω αυτό”, αν και ένας από τους τότε ατζέντηδες του του είπε: Αλλά αυτή είναι η στιγμή που θα μείνει”.

“Την πάτησα εντελώς από αυτή την ατάκα ενός ατζέντη και γι’ αυτό έχω σβήσει αυτή την ατάκα από το μυαλό μου”, παραδέχτηκε ο Bloom.

Keywords
Τυχαία Θέματα