Katherine Schwarzenegger – Chris Pratt: Υποδέχτηκαν το δεύτερο μωρό τους

09:19 23/5/2022 - Πηγή: InStyle

Όλα είναι υπέροχα για τους Chris Pratt και Katherine Schwarzenegger που καλωσόρισαν ένα ακόμη κοριτσάκι μαζί. Η Eloise Christina Schwarzenegger Pratt, γεννήθηκε στις 21 Μαΐου και θα κάνει πλέον παρέα με τη μεγάλη αδερφή της Lyla Maria, 21 μηνών. “Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση της δεύτερης κόρης μας”, έγραψε το δίδυμο στο instagram.

“Η μαμά και το μωρό είναι καλά. Νιώθουμε πέρα από ευλογία και ευγνωμοσύνη”. Ο Chris έχει επίσης ένα γιο τον Jack 9 ετών, με την πρώην σύζυγό του Anna Faris.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Pratt (@prattprattpratt)

Ο ηθοποιός και η συγγραφέας επιβεβαίωσαν ότι περίμεναν το δεύτερο παιδί τους τον Δεκέμβριο του 2021. Το ζευγάρι προσπαθεί να προστατεύσει τα μικρά τους μη δείχνοντας δημόσια τα πρόσωπά τους στο διαδίκτυο. “Νομίζω ότι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έδωσαν ποτέ οι γονείς μου σε εμένα και στα αδέρφια μου είναι το δώρο της ιδιωτικής ζωής και της φυσιολογικής ανατροφής», είπε η Katherine, η κόρη του Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver, στο Today τον Μάρτιο του 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger)

Ενώ σκεφτόταν τη δημιουργία οικογένειας με την Katherine, ο Pratt μοιράστηκε ότι υπάρχει ένα πράγμα που δεν έχει αλλάξει: η ποσότητα της αγάπης που τρέφει για τα παιδιά του.

“Ο υψηλός κοινός παρονομαστής είναι απλώς αυτή η άσβεστη επιθυμία να θέλεις να είσαι κοντά τους, να είσαι δίπλα τους, να τους προστατεύεις και να τους αγαπάς. Είναι το καλύτερο”.

Να σας ζήσει, Katherine και Chris!

Keywords
Τυχαία Θέματα