Kate Moss: Χεράκι χεράκι με τον 27χρονο εγγονό του Bob Marley -“Παγωμένος” ο σύντροφός της Nikolai von Bismarck

13:43 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

Παγωμένος αέρας έπνεε ανάμεσα στην Kate Moss και τον επί χρόνια σύντροφό της, Nikolai von Bismarck, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση από τον Ιανουάριο.

Το ζευγάρι έφθασε στην επίδεξη μόδας Gucci Cruise στην Tate Modern του Λονδίνου και κάθισε στην πρώτη σειρά, με την Kate Moss να κάθεται σε απόσταση και με σχεδόν γυρισμένη πλάτη. Το 50χρονο supermodel μόλις επέστρεψε στο Λονδίνο έπειτα

από ένα ταξίδι στην Τουρκία, όπου φωτογραφήθηκε χέρι-χέρι με τον 27χρονο εγγονό του θρύλου της ρέγκε Bob Marley, Skip.

Οι φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα λίγο πριν από την κοινή εμφάνιση με τον von Bismarck και μάλλον αυτό επηρέασε τη διάθεση του ζευγαριού στην κοινή του έξοδο.

Ο Nikolai έμεινε να μιλάει με τη μητέρα του, ενώ η Kate συνομιλούσε με την κόρη της, Lila, τη σταρ των Blondie, Debbie Harry, και τηn Demi Moore από την πρώτη σειρά.

Is this love? Kate Moss and Nikolai von Bismarck share some frosty front row chemistry while making their first joint appearance in months at Gucci Cruise show – after supermodel was pictured hand-in-hand with Bob Marley's 27-year old grandson https://t.co/9lFd0VSi3I pic.twitter.com/CV4t2BAuhC

Daily Mail Online (@MailOnline) May 14, 2024

Η βετεράνος της πασαρέλας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Nikolai από τον Ιανουάριο, όταν γιόρτασαν τα 50ά γενέθλιά της στο Παρίσι.

Δεν φάνηκε να είναι παρών στο πρόσφατο ταξίδι της στην Τουρκία, κατά τη διάρκεια του οποίου ενθουσιάστηκε τόσο πολύ σε μια παράσταση του Skip Marley που έτρεξε στη σκηνή και χρειάστηκε να την απομακρύνουν οι φρουροί.

RICHARD EDEN: In harmony! Supermodel Kate Moss, 50, is pictured holding hands with Bob Marley's grandson, 27, almost half her age https://t.co/zRqL63NINp pic.twitter.com/wjUq5PhqEd

Daily Mail Online (@MailOnline) May 13, 2024

Ο Skip, ο 27χρονος εγγονός του αείμνηστου σούπερ σταρ της reggae Bob Marley, δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από τον παθιασμένο ενθουσιασμό της, καθώς αργότερα εθεάθη να κρατάει το χέρι της Kate.

“Η Kate έτρεξε στη σκηνή καθώς της άρεσε τόσο πολύ”, δήλωσε ένας θεατής στον Richard Eden της Mail. “Τη συνόδευσε από τη σκηνή η ασφάλεια. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι [μεταξύ του ζευγαριού], αλλά σίγουρα είναι θαυμάστρια. Ήταν όλα πολύ γλυκά και χωρίς αντιπαραθέσεις”.

O Marley εμφανιζόταν στην έναρξη του πολιτιστικού φεστιβάλ Med Bodrum στο ξενοδοχείο Macakizi του τουρκικού θέρετρου διακοπών, όπου το μοντέλο είναι γνωστό ότι έχει μείνει στο παρελθόν.

Μεγαλωμένος στο Μαϊάμι, ο Skip είναι γιος της δεύτερης κόρης του Bob Marley, της Cedella.

Keywords
Τυχαία Θέματα