Badgal Riri: Δείχνει στις μαμάδες πώς να ντύνονται στα παιδικά πάρτι

11:39 14/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Rihanna έδωσε μια νέα ερμηνεία στον όρο «στιλάτη εμφάνιση μαμάς» καθώς γιόρταζε τα γενέθλια του γιου της, RZA, στη Νέα Υόρκη το Σάββατο. Μόνο η Rihanna

θα μπορούσε. Η pop σταρ φόρεσε ένα εντυπωσιακό σύνολο που έκλεψε τις εντυπώσεις σε ένα παιδικό πάρτι που θα ζήλευαν ακόμα και οι μικροί που δεν πήγαν.

Cool mama, mama cool

Με χαλαρό ύφος και ένα τεράστιο χαμόγελο, η Rihanna έδειχνε να απολαμβάνει τη μέρα με τον γιο της Riot αγκαλιά. Με ένα σύνολο που θύμιζε κάτι ανάμεσα σε fashion icon και cool μαμά, φόρεσε μια μοντέρνα εκδοχή του «μητρικού στιλ». Ένα outfit που απέδειξε σε όλες μας πως όταν γίνεις μαμά δεν χρειάζεται να θυσιάσεις το στιλ σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robbie (@papculture)

Το γκρι baggy τζιν παντελόνι της The Attico ταίριαξε απόλυτα με το ασημί strapless μπουστάκι σε σατέν που είχε διάφανη, τούλινη λεπτομέρεια στο κάτω μέρος. Από την άλλη, από το look δεν θα μπορούσε να λείπει το statement κομμάτι. Ένα ογκώδες, φωτεινό γκρι πανωφόρι-γούνα Gucci έπεφτε στον ένα ώμο της σαν ετόλ. Με μακριά μαλλιά αφησμένα χαλαρά στους ώμους της, μεταλλικές ψηλοτάκουνες γόβες Amina Muaddi και αξεσουάρ που σίγουρα έκαναν τη διαφορά – ένα flashy κολιέ και γυαλιά ηλίου Gianfranco Ferre σε σχήμα οβάλ, η Badgal Riri μας έδωσε την έμπνευση που αναζητούσαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion Killa (@freshmadeit)

Αλλά η αλήθεια είναι πως το highlight της εμφάνισής της ήταν τα γκρι γάντια και το λαμπερό, μικρό τσαντάκι που κρατούσε στο χέρι της. Γιατί, ναι, θα ήταν πολύ τέλειο να χωρούσαμε τα απαραίτητα μιας μαμάς μέσα σε μία τόσο μικροσκοπική τσάντα!

Η μητρότητα λοιπόν, μπορεί να είναι cool και στιλάτη. Οπότε, αν αναρωτιέστε πώς πρέπει να ντυθείτε στο παιδικό πάρτι του επόμενου Σαββατοκύριακου, η απάντηση είναι. Πάρτε έμπνευση από τη Rihanna!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JASON LEE (@theonlyjasonlee)

Keywords
Τυχαία Θέματα