Adele: Σχολιάζει το τραγούδι χωρισμού της Shakira – “Ο Gerard Piqué βρήκε μπελά”

09:20 14/3/2023 - Πηγή: InStyle

H Adele παίρνει θέση για το τραγούδι χωρισμού της Shakira από τον πρώην σύντροφό της, Gerard Piqué.

Η Κολομβιανή σουπερστάρ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μιλώντας για τον πικρό χωρισμό της εμμέσως πλην σαφώς, άφησε τις αιχμές της κατά του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως ανέχτηκε πολλές αηδίες. Στη συνέχεια, τραγούδησε το θρυλικό πλέον “BZRP Music Session

#53” μαζί με τον συνεργάτη της BZRP και αποθεώθηκε.

Αυτήν την εκρηκτική τηλεοπτική εμφάνιση σχολίασε η Adele στη διάρκεια συναυλίας της στο Λας Βέγκας. Ενώ περνούσε μέσα από το πλήθος στο Colosseum του Caesars Palace, η 34χρονη σταρ ρώτησε έναν θαυμαστή της ποιος είναι ο αγαπημένος της μουσικός εκτός από την ίδια, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε fan στα social media.

Adele talking about @Shakira ~ “I saw her performance last night on jimmy fallon… oh her ex husbands in trouble”. pic.twitter.com/tH9EBeIsDF

— PakyShak (@Paky_Shak) March 12, 2023

Τότε ο θαυμαστής απάντησε ότι του αρέσει η Shakira, με την Adele να σχολιάζει: “Είδα την εμφάνισή της στον Jimmy Fallon… Ω, ο πρώην σύζυγός της βρήκε τον μπελά του!” Να σημειωθεί ότι Shakira και ο Piqué δεν παντρεύτηκαν ποτέ, έχουν δύο γιους και ήταν σε σχέση τα τελευταία 12 χρόνια. Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο πέρυσι, με την απιστία του Piqué με 23χρονη φοιτήτρια να θεωρείται ο λόγος. Με το single “Session #53” η Shakira εκδικήθηκε τον πρώην της λέγοντας όλα όσα είχε στην καρδιά της και όπως η ίδια έχει δηλώσει, αυτό το τραγούδι τη βοήθησε να θεραπευθεί.

Shakira: Νέα καρφιά κατά του Gerard Piqué – “Ανέχτηκα τόσες αηδίες”

“Το θέμα με αυτό το τραγούδι είναι ότι έχει γίνει ύμνος για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και το να γράψω αυτό το τραγούδι ήταν τόσο σημαντικό για μένα”, είπε. “Ήταν ένας υγιής τρόπος να διοχετεύσω τα συναισθήματά μου” πρόσθεσε.

Επίσης, μιλώντας στον Jimmy Fallon είπε πως ήταν ιδέα του 10χρονου γιου της, Milan η συνεργασία με τον BZRP.

Keywords
Τυχαία Θέματα