Kate Middleton: Τα μηνύματα υποστήριξης των celebrities αλλά και των δικών της ανθρώπων

19:30 23/3/2024 - Πηγή: InStyle

Έπειτα από εβδομάδες εικασιών σχετικά με την υγεία της και το πού βρίσκεται, το «μυστήριο» λύθηκε. Η Kate Middleton ανακοίνωσε την Παρασκευή πως έχει καρκίνο. Ακόμη, ότι ξεκινά χημειοθεραπεία και έχει φυσικά τον πρίγκιπα William στο πλευρό της.

«Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ. Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι

μπορούμε για να το διαχειριστούμε ιδιωτικά. Για το καλό της οικογένειάς μας» είπε χαρακτηριστικά. Η εξομολόγησή της έγινε με ένα βίντεο στους επίσημους λογαριασμούς του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση του Buckingham

Μετά την ανακοίνωση, τα ανάκτορα του Buckingham δημοσίευσαν τη δήλωση του βασιλιά Καρόλου. «Είμαι τόσο περήφανος για την Catherine, για το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε. Παρέμεινα σε στενότατη επαφή με την αγαπημένη του νύφη όλες τις τελευταίες εβδομάδες» είπε.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σχολίασαν επίσης την είδηση. «Ευχόμαστε υγεία και ίαση για την Kate και την οικογένεια. Ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Εν τω μεταξύ, διασημότητες και πολιτικοί μοιράστηκαν επίσης ευχές για ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η Olivia Munn, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι νοσεί με καρκίνο του μαστού, σχολίασε: «Σας ευχαριστώ που δείχνετε πώς είναι να αγωνίζεσαι με χάρη και αποφασιστικότητα».

Κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στο θέμα και η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre. «Οι σκέψεις μας είναι με τη δούκισσα του Cambridge και τα μέλη της οικογένειάς της. Της ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση» είπε.

Οι celebrities στέλνουν τις ευχές τους στην Κate Middleton

Την υποστήριξή της εξέφρασε και η πρώην παρουσιάστρια της εκπομπής Today, Katie Couric. Αξίζει να αναφέρουμε πως και εκείνη πάλεψε με καρκίνο του μαστού το 2022. Θέλησε λοιπόν να κάνει like στο βίντεο της Middleton.

Εν τω μεταξύ, η Ουαλή ηθοποιός Catherine Zeta-Jones έγραψε στο Instagram: «Η Ουαλία και ο κόσμος είναι μαζί σας. Αγάπη σε σας πάντα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

To συγκινητικό μήνυμα του αδελφού της

Ο James Middleton, ο μικρότερος αδελφός της Kate, προχώρησε σε με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια παιδική φωτογραφία των δυο τους. «Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε και αυτό το βουνό μαζί σου», έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy)

Η πρώτη αντίδραση του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο Rishi Sunak, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, έκανε το δικό του σχόλιο στο X. «Οι σκέψεις μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τη βασιλική οικογένεια και ιδιαίτερα τα τρία παιδιά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει την αγάπη και την υποστήριξη ολόκληρης της χώρας καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της. Έδειξε τεράστια γενναιότητα με τη σημερινή της δήλωση» έγραψε.

Και προσέθεσε: «Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει υποστεί έντονο έλεγχο. Έχει αντιμετωπιστεί άδικα από ορισμένα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Όταν πρόκειται για θέματα υγείας, πρέπει να της προσφέρουμε ιδιωτικότητα. Για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της και να είναι με την αγαπημένη της οικογένεια. Ξέρω ότι μιλάω εκ μέρους ολόκληρης της χώρας όταν της εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Ανυπομονώ να τη δω ξανά στη δράση όταν είναι έτοιμη».

Ο Justin Welby, Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, δήλωσε: «Οι προσευχές μου είναι με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ενώνω τις προσευχές μου με όλη τη χώρα και τον κόσμο για την πλήρη ανάρρωσή της. Δράττομαι της ευκαιρίας για να την επαινέσω για το πνεύμα αισιοδοξίας της. Ειδικά μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει».

Το Αββαείο του Westminster, όπου η πριγκίπισσα Kate παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William το 2011, πήρε επίσης θέση. «Όλοι στο Αββαείο του Westminster εύχονται στην πριγκίπισσα της Ουαλίας καλή τύχη μετά την είδηση της διάγνωσης του καρκίνου της. Μπροστά σε αυτά τα νέα, ελπίζουμε ότι η Βασιλική Υψηλότητά της θα νιώσει να στηρίζεται από την αγάπη που την περιβάλλει».

Oι ευχές του Emmanuel Macron και της οικογένειας Biden

«Είσαι γενναία, σε αγαπάμε» έγραψε η Jill Biden.

«Η Brigitte και εγώ σου ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση», έγραψε ο Emmanuel Macron.

My thoughts are with the Princess of Wales, her children, and the entire Royal Family following the news of her cancer so courageously shared.

On behalf of Canadians, I’m sending my support as she undergoes treatment. We’re all wishing her a swift recovery.

Justin Trudeau (@JustinTrudeau) March 22, 2024

Ευχές ανάρρωσης έστειλε και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau. «Οι σκέψεις μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, τα παιδιά της και ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια μετά την είδηση του καρκίνου που με τόσο θάρρος μοιράστηκε. Εκ μέρους των Καναδών, στέλνω την υποστήριξή μου καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία. Όλοι της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα