Βασιλιάς Κάρολος: Αποκαλύφθηκε η μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει; Του απομένουν δυο χρόνια ζωής σύμφωνα με ρεπορτάζ

18:38 23/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώσθηκε με καρκίνο, όπως επιβεβαίωσε το Παλάτι του Buckingham πριν δυο μήνες. Από τότε, πολύ λίγες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει.

To παλάτι κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τη μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει ο Κάρολος. Σύμφωνα όμως με τους βασιλικούς συντάκτες η διάγνωση αυτή, αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ

του Touch Weekly, o βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει καρκίνο στο πάγκρεας και του απομένουν δύο χρόνια ζωής.

“Πολλοί αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος από ό,τι τον παρουσιάζουν,” προσθέτει βασιλικός ρεπόρτερ. “Ακόμα και πριν από τη διάγνωση, υπήρχαν ανησυχίες για την υγεία του.”

Το παλάτι επιβεβαίωσε στις 5 Φεβρουαρίου ότι ο Κάρολος διαγνώσθηκε με μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου. Έλαβε τη διάγνωσή του μετά από χειρουργική επέμβαση για “καλοήθη διόγκωση προστάτη”.Από τότε, ο μονάρχης έχει παραστεί σε λίγες δημόσιες εμφανίσεις.

«Ο Κάρολος τηρεί κάποιες υποχρεώσεις, όχι μόνο για να διαλύσει τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας και τις ψευδείς αναφορές για το θάνατό του, αλλά και για να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι εξακολουθεί και μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως βασιλιάς.Είναι πρόθυμος να δοκιμάσει οποιαδήποτε θεραπεία για να παρατείνει τη ζωή του μερικά χρόνια, τουλάχιστον», αποκαλύπτει βασιλική πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα