Kate Middleton: Πώς θα γιορτάσει τα 42α γενέθλιά της

16:37 6/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 42α γενέθλιά της την Τρίτη, στις 9 Ιανουαρίου. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιθανότατα θα γιορτάσει την ξεχωριστή της ημέρα αυτό το Σαββατοκύριακο έχοντας γύρω της την οικογένεια και τους φίλους της. Φυσικά πάντα στο πλευρό της ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, και τα τρία του παιδιά: πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis.

Αν

και τα γενέθλια της Kate είναι συνήθως μια ιδιωτική υπόθεση και η οικογένεια κρατά χαμηλούς τόνους, μερικές λεπτομέρειες είναι γνωστές για το πώς τα έχουν γιορτάσει τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ενώ ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν την έδρα τους στο Ουίνδσορ, η Kate πιθανότατα θα περάσει τα γενέθλιά της στην εξοχική τους κατοικία στο Norfolk, το Anmer Hall. Περίπου 110 μίλια βόρεια του Λονδίνου, το Anmer Hall ήταν δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ για τον γάμο του ζεύγους το 2011. Είναι το μέρος όπου η Kate λέγεται ότι αισθάνεται πιο οικεία. Εκεί η πενταμελής οικογένεια δραπετεύει συχνά κατά τη διάρκεια των σχολικών διαλειμμάτων, των Σαββατοκύριακων και των διακοπών. Ο πρίγκιπας George, 10 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και ο πρίγκιπας Louis, 5 ετών, είναι σε διακοπές από το σχολείο λόγω Χριστουγέννων, γι’ αυτό και ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate δεν έχουν ακόμη βγει για βασιλικές υποχρεώσεις το 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα