Cher: Απορρίφθηκε η αίτηση για την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

15:39 6/1/2024 - Πηγή: InStyle

Το αίτημα της Cher να αναλάβει την κηδεμονία του γιου της ελέγχοντας την περιουσία του γιου της Elijah Blue Allman απορρίφθηκε προσωρινά.

Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες απέρριψε την αίτηση της θρυλικής σταρ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το

δημοσίευμα ανέφερε ότι η δικαστής Jessica Uzcategui “δεν πείστηκε” να διορίσει την 77χρονη Cher ως προσωρινό κηδεμόνα επειδή οι δικηγόροι της έδωσαν στον Allman “στην καλύτερη περίπτωση λιγότερο από 24 ώρες προειδοποίηση” για τη δικαστική ενέργεια και αρνήθηκαν να μοιραστούν μαζί του εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Honestly imagine how stupid @cher feels right now wheewww I really think they thought #ElijahBlue wasn’t gonna make it to court #FreeElijah pic.twitter.com/S2JfkZ0IM1

— That Surprise Witness, J.D. (@SurpriseWitnes) January 6, 2024

Η Uzcategui όρισε ακρόαση για τις 29 Ιανουαρίου και διέταξε τους δικηγόρους της Cher να μοιραστούν όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες που διαθέτουν με τη νομική ομάδα του γιου της μια εβδομάδα πριν.

Παρά τον ισχυρισμό της Cher ότι ο 47χρονος Allman είχε εξαφανιστεί, αυτος έδωσε το “παρών” στη σύντομη ακρόαση. Μάλιστα, τον συνόδευσε η σύζυγός του, Marieangela King, με την οποία συμφιλιώθηκε πρόσφατα.

Τον περασμένο μήνα, η Cher κατέθεσε αίτηση για επιτήρηση της περιουσίας του Allman, υποστηρίζοντας ότι αυτός δεν είναι σε θέση να “διαχειριστεί τα οικονομικά του” λόγω των “σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών”.

Η Cher σημείωσε στην αίτησή της ότι ο γιος της κερδίζει 120.000 δολάρια ετησίως από ένα καταπίστευμα που ίδρυσε ο πατέρας του, Gregg Allman, με τον οποίο ήταν κάποτε παντρεμένη.

Η τραγουδίστρια είπε στο δικαστήριο ότι “οποιαδήποτε χρήματα διανεμηθούν στον Elijah θα δαπανηθούν αμέσως σε ναρκωτικά, αφήνοντας τον Elijah χωρίς περιουσιακά στοιχεία για να εξασφαλίσει τον εαυτό του και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του Elijah”.

Keywords
Τυχαία Θέματα