Kate Middleton: Η σπάνια τιμητική διάκριση από τον βασιλιά Κάρολο – Τι τίτλο πήρε ο William

14:03 24/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton έλαβε μία τιμητική διάκριση και ιδιαίτερα σπάνια από τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει μάχη με τον καρκίνο, όπως αποκάλυψε βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Η 23η Απριλίου ήταν ιδιαιτερα ξεχωριστή ημέρα για την Kate, αφού εκτός απο τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού της, του πρίγκιπα Louis, που έγινε έξι

χρόνων, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δέχθηκε και μια σπάνια τιμή από τον βασιλιά Κάρολο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Lizzie Robinson,, βασιλική εμπειρογνώμονας του βρετανικού καναλιού ITV, με σειρά από αναρτήσεις στο Χ, ο βασιλιάς απένειμε στην Kate Middleton τον τίτλο του βασιλικού συντρόφου του Τάγματος των Εταίρων της Τιμής.

The Princess of Wales has been appointed a Royal Companion of The Order of the Companions of Honour by the King. The Order was founded by King George V in 1917 to recognise outstanding achievements in the Arts, Sciences, Medicine and Public Service.

— Lizzie Robinson (@LizzieITV) April 23, 2024

Το Τάγμα των Συντρόφων της Τιμής είναι ένα τάγμα των βασιλείων της Κοινοπολιτείας. Ιδρύθηκε στις 4 Ιουνίου 1917 από τον βασιλιά Γεώργιο Ε’ ως ανταμοιβή για εξαιρετικά επιτεύγματα. Ιδρύθηκε την ίδια ημερομηνία με το Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Όπως σημειώνει η Robinson, το Τάγμα ιδρύθηκε για να αναγνωρίσει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στις τέχνες, τις επιστήμες, την ιατρική και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Επίσης, η Kate είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που λαμβάνει αυτήν τη διάκριση από τότε που δημιουργήθηκε το Τάγμα πριν από 107 χρόνια. Στα σημερινά μέλη περιλαμβάνονται ο David Attenborough, η Judi Dench, ο Paul McCartney, ο Elton John και η Margaret Attwood.

Ο βασιλιάς Κάρολος τίμησε και τον γιο του, πρίγκιπα William με τον τίτλο του Μεγάλου Δασκάλου του Τάγματος του Λουτρού.

Queen Camilla has been made a Grand Master and First or Principal Dame Grand Cross of the Most Excellent Order of the British Empire. The Prince of Wales has been appointed a Great Master of the Most Honourable Order of the Bath.

— Lizzie Robinson (@LizzieITV) April 23, 2024

Το πιο τιμητικό τάγμα του λουτρού είναι ένα βρετανικό τάγμα ιπποτισμού που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Γεώργιο Α’ στις 18 Μαΐου 1725. Το όνομα προέρχεται από μια περίτεχνη μεσαιωνική τελετή για την προετοιμασία ενός υποψηφίου για να λάβει τον ιππότη του, στοιχείο της οποίας ήταν το τελετουργικό μπάνιο. ήταν κα ιαυτή του που

Keywords
Τυχαία Θέματα