Nicole Kidman: Throwback βίντεο από τον πρώτο της ρόλο στα 14 της

10:42 24/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Nicole Kidman, στα 56 της χρόνια, συμπληρώνει 41 χρόνια στον κινηματογράφο. Η σταρ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα throwback βίντεο από τον πρώτο ρόλο της καριέρας της στα 14 της, Αφορμή για την ανάρτησή της ήταν η επερχόμενη βράβευσή της για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, στις 27 Απριλίου.

Στο

βίντεο περιλάμβανε ένα μοντάζ από την έφηβη Kidman στον πρώτο της ρόλο ως Helen στην ταινία Bush Christmas το 1983.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

“Αυτό το 14χρονο κορίτσι δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαζόταν και τους πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες που θα έπαιζε. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα γιορτάσω με τόσους πολλούς φίλους και συνομηλίκους το Σάββατο με το American Film Institute“, έγραψε στη λεζάντα.

Η Kidman έκανε επιτυχία στις ΗΠΑ μόλις έξι χρόνια μετά τον πρώτο της ρόλο, με την ερμηνεία της ως Rae Ingram στην ταινία Dead Calm (1989).

Η ανάρτηση της Kidman ακολουθεί την ανακοίνωση του Ινστιτούτου για το 2023, σύμφωνα με την οποία η σταρ θα λάβει το βραβείο Life Achievement Award. Η Kidman είναι η πρώτη Αυστραλή ηθοποιός που λαμβάνει το βραβείο AFI Life Achievement Award.

Keywords
Τυχαία Θέματα