Kate Middleton: Η πρόταση γάμου από τον πρίγκιπα William στην Κένυα – Τι αποκάλυψε ο βασιλιάς Κάρολος

12:00 1/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William έκανε πρόταση γάμου στην Kate Middleton σε μια ρομαντική απόδραση στην Κένυα. Αυτό είναι ένα δείγμα των ισχυρών δεσμών της βασιλικής οικογένειας με τη χώρα.

Ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε σε κρατικό συμπόσιο στην Κένυα στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα. Αυτή η επίσκεψη σηματοδοτεί το πρώτο ταξίδι του σε χώρα της Κοινοπολιτείας, αφού ανέβηκε στον θρόνο.

Στην ομιλία

του, μίλησε για κάποιες από τις αναμνήσεις που έχουν τα μέλη της οικογένειάς του εκεί. Και κάπως έτσι έδωσε λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου του William στην Kate.

“Ήταν εδώ, με θέα το όρος Κένυα, που ο γιος μου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του, που τώρα είναι η αγαπημένη μου νύφη”, είπε ο βασιλιάς Κάρολος, αναπολώντας τον αρραβώνα του 2010. Η είδηση του επικείμενου βασιλικού γάμου έγινε γνωστή λίγες εβδομάδες αργότερα και ο William και η Kate μίλησαν στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη για το πώς έγινε η πρόταση γάμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ο πρίγκιπας William για την πρόταση γάμου στην Kate

“Όπως γνωρίζει κάθε άνδρας εκεί έξω, χρειάζεται ένα ορισμένο κίνητρο για να σε παρακινήσει”, δήλωσε ο πρίγκιπας William. “Έτσι, το σχεδίαζα και στη συνέχεια το ένιωσα πραγματικά σωστό στην Αφρική. Ήταν πανέμορφα”.

Παρ’ όλο που γνωρίστηκαν ως φοιτητές χρόνια νωρίτερα, η πρόταση γάμου ήταν έκπληξη για την Kate.

“Ήταν ένα απόλυτο σοκ“, είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. “Υπάρχει ένας αληθινός ρομαντικός άνθρωπος εκεί μέσα”.

Τον Ιανουάριο του 2020, ο πρίγκιπας William μίλησε ξανά για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην Κένυα.

“Η αφρικανική ήπειρος κατέχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου“, όπως είπε ο William, “Είναι το μέρος που ο πατέρας μου πήγε τον αδελφό μου και εμένα λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μας. Και όταν αποφάσιζα πού θα ήταν καλύτερο να κάνω πρόταση γάμου στην Catherine, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πιο κατάλληλο μέρος από την Κένυα για να γονατίσω”.

Keywords
Τυχαία Θέματα