Dirty Thirty: Ποια ρουτίνα ομορφιάς θα πρέπει να υιοθετήσετε στα 30 σας;

10:30 1/11/2023 - Πηγή: InStyle
Όταν πλησιάζουν τα τριάντα, θα αρχίσετε να παρατηρείτε στον καθρέφτη λεπτές γραμμές και σημάδια που προδίδουν το πέρασμα του χρόνου. Είναι τότε η στιγμή που, όσο και να αν θέλουμε να την αγνοήσουμε, να ξεκινήσουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας.

Η ανάγκη για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς πρέπει να ξεκινήσει, καθώς η επιδερμίδα αρχίζει να χάνει τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της νιότης. Ποιες είναι, λοιπόν, οι αλλαγές που πρέπει να υιοθετήσουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη μετάβαση;

Εισαγωγή στα αντιγηραντικά προϊόντα

Η χρήση αντιγηραντικών προϊόντων αποτελεί το βασικό κλειδί

για την προστασία της επιδερμίδας. Οι ειδικοί προτείνουν την έναρξη της χρήσης τους από τα 30 κι έπειτα, πιο πολύ ως προληπτικό μέτρο. Σίγουρα, η ρετινόλη αποτελεί ένα από τα αποτελεσματικότερα συστατικά για την εξομάλυνση της υφής του δέρματος και τη μείωση των γραμμών, των ρυτίδων και των πόρων και μια εξαιρετική επιλογή για αρχή, πριν προχωρήσουμε σε προϊόντα με πιο βαριά σύνθεση. Να ξέρετε πως η χρήση της θα φανεί σιγά σιγά. Πρέπει να έχετε υπομονή, καθώς τα αποτελέσματά της θα φανούν μετά από έξι τουλάχιστον εβδομάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKKN BY KIM (@skkn)

Πρωινή ρουτίνα ομορφιάς για τα 30Βήμα 1: Εφαρμογή αντιοξειδωτικού ορού

Πλύνετε το πρόσωπό σας. Κάντε χρήση αντιοξειδωτικού ορού, που προστατεύει την επιδερμίδα σας από ελεύθερες ρίζες και προάγει τη φωτεινότητα.

Βήμα 2: Εφαρμογή αντιηλιακού

Ένα αντιηλιακό προϊόν αμέσως μετά θα προφυλάξει την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές ακτίνες UV. Να το χρησιμοποιείτε απαραιτήτως, ακόμα κι αν είναι χειμώνας!

Βήμα 3: Ενυδάτωση

Η περιποίηση με μια ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας, θα διατηρήσει την υγρασία της όλη μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKKN BY KIM (@skkn)

Βραδινή ρουτίνα ομορφιάς για τα 30Βήμα 1: Καθαρισμός της επιδερμίδας

Καθαρίσετε το πρόσωπό σας με ένα απαλό καθαριστικό προϊόν που θα αφαιρέσει αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ της ημέρας.

Βήμα 2: Ενυδάτωση

Το ενυδατικό προϊόν θα προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σας, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ιδανικά, κάποια μάσκα προσώπου σε μορφή τζελ ή κρέμας με αντιγηραντική δράση, την οποία θα αφήσετε όλο το βράδυ στο πρόσωπό σας.

Βήμα 3: Κρέμα ματιών

Τελειώστε με την εφαρμογή μιας εξειδικευμένης κρέμας ματιών που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια. Στα 30, αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, οπότε μην το παραλείψετε σε καμία περίπτωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eveline Cosmetics (@evelinecosmetics)

Keywords
Τυχαία Θέματα