Gisele Bündchen: Η απάντηση στον Tom Brady μετά την οριστική αποχώρησή του από το NFL – “Χαίρομαι, αλλά…”

09:36 2/2/2023 - Πηγή: InStyle

“Μπράβο του, αλλά…”, θα μπορούσε να συνοψιστεί η απάντηση της Gisele Bündchen στην ανακοίνωση του Tom Brady να αποχωρήσει οριστικά από τα γήπεδα, σύμφωνα με πηγές, τη στιγμή που η απόφασή του να επιστρέψει σ’ αυτά πριν από έναν χρόνο στοίχισε τον γάμο τους.

O Tom Brady αιφνιδίασε τους πάντες όταν την Τετάρτη το πρωί ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από το NFL, τη στιγμή που στα γήπεδα έχει γράψει ιστορία.

Ο σουπερστάρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει

την αποχώρησή του πριν από έναν χρόνο, απόφαση που πήρε πίσω 40 ημέρες μετά, προκαλώντας ρήξη στον γάμο του με τη Gisele Bündchen, η οποία επέφερε και το διαζύγιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

Κι αφού θυσίασε τον γάμο του για χάρη του αθλητισμού, ο Tom Brady ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του. Πηγές προσκείμενες στη Gisele Bündchen ανέλαβαν να σχολιάσουν την ανακοίνωση του Brady δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς απάντηση στον αθλητή που προτίμησε το ποδόσφαιρο από τη γυναίκα του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πηγές που μίλησαν στο PEOPLE, η Gisele χαίρεται πολύ με την απόφαση του πρώην συζύγου της, αλλά πλέον έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Άνθρωπος κοντά στο supermodel σημείωσε ότι η Gisele δεν έχει κάτι αρνητικό να πει για τον Tom και πως είναι ειλικρινά χαρούμενη γι’ αυτόν σε ό,τι κι αν κάνει.

“Η Gisele προχώρησε στη ζωή της πριν από αρκετό καιρό και είναι χαρούμενη με ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει ο Tom στη ζωή του από εδώ και πέρα” τόνισε χαρακτηριστικά η πηγή, που πρόσθεσε ότι η ευημερία και η ευτυχία των παιδιών της είναι η κορυφαία προτεραιότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Tom Brady: Μετά το διαζύγιο από τη Gisele Bündchen λόγω του… NFL ανακοίνωσε την οριστική απόσυρσή του

“Το να διατηρείς μια θετική στάση απέναντι στον Tom και την καριέρα της είναι μέρος αυτού που κάνεις ως γονιός. Μοιράζονται τα παιδιά τους και σκορπούν αγάπη μεταξύ τους ώστε να μεγαλώσουν ως φυσιολογικά παιδιά με δύο γονείς που νοιάζονται” επεσήμανε η ίδια πηγή.

Η Bündchen του εύχεται όλα τα καλά και τώρα και στο μέλλον, σύμφωνα με την πηγή και “είναι μια χαρά με τις αποφάσεις του αλλά δεν ασχολείται μ’ αυτές”

Τόσο ο Brady όσο και η Bündchen “ενδιαφέρονται να προσφέρουν μια ζωή όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένη και φυσιολογική στα παιδιά” πρόσθεσε η πηγή, που σημείωσε ότι αυτές τις μέρες, το μοντέλο είναι “εξαιρετικά απασχολημένο στην καριέρα και τη ζωή του” και “αισιόδοξο για το μέλλον του”, μετά το διαζύγιό του με τον πρώην σταρ του NFL.

Άλλη πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι είπε στο PEOPLE ότι η επιστροφή του Brady στο NFL μετά την πρώτη… συνταξιοδότησή του, ήταν μακράν το μόνο ζήτημα στον γάμο τους. “Η Gisele θέλει να είναι τα πράγματα θετικά. Βρίσκει τοξική την αρνητικότητα και δεν θέλει να έχει συμμετοχή σ’ αυτό. Οπότε θέλει ο Tom να ευδοκιμήσει. Είναι ευεργετικό για τα παιδιά τους.” Επίσης, η Bündchen είναι “ευγνώμων” που αυτή και ο Brady αποφάσισαν να έχουν το Μαϊάμι ως βάση τους για την οικογένειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα