Justin Timberlake – Jessica Biel: Γιορτάζουν δέκα χρόνια γάμου και είναι πολύ ερωτευμένοι

Ο Justin τίμησε την 10η επέτειο του γάμου του με τη σύζυγό του Jessica Biel.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε πολλές γλυκές φωτογραφίες του με την ηθοποιό καθώς και δύο κλιπ, μεταξύ των οποίων ένα από αυτά αναδημιουργούσε τη ρομαντική σκηνή με σπαγγέτι από το Lady and the Tramp.

Το πρώην μέλος των NSYNC έγραψε επίσης ένα συναισθηματικό σημείωμα στη λεζάντα: «10 χρόνια δεν είναι αρκετά! Με κάνεις καλύτερο σύζυγο και πατέρα κάθε μέρα! Σ’αγαπώ πολύ όμορφη! Ας τα κάνουμε όλα ξανά».

Ένα

στιγμιότυπο έδειξε το ζευγάρι ντυμένο με τα καλά του πριν από μια εβδομάδα, καθώς ετοιμάζονταν να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων του Λος Άντζελες. Η Jessica φαινόταν υπέροχη με ένα μαύρο φόρεμα με πουπουλένια επίπεδα και ασημί μεταλλικές λεπτομέρειες και ο Justin κομψός ντυμένος στα ασπρόμαυρα με το παπιγιόν του να κλέβει την παράσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake)

Σε μια άλλη παλαιότερη φωτογραφία – όπου η Jessica είχε ξανθά μαλλιά – το δίδυμο κάθονταν στον καναπέ δίπλα-δίπλα καθώς απολάμβαναν το γλυκό μαζί. Σε άλλη φωτογραφία το ζευγάρι απόλαυσε ένα ποτήρι κρασί ενώ καθόταν σε ένα ξύλινο παγκάκι. Υπάρχει επίσης ένα στιγμιότυπο που μάζευαν μαζί σταφύλια, φορώντας και οι δύο ασορτί ψάθινα καπέλα και πράσινες γαλότσες.

Jessica Biel-Justin Timberlake: Νέος μήνας μέλιτος για το ζευγάρι – Καυτά φιλιά στις διακοπές του στην Ιταλία

Και η Biel μπήκε στο δικό της Instagram για να τιμήσει το ορόσημο της σχέσης με μια γλυκιά ανάρτηση στον μουσικό σύζυγό της.

«Το να είμαι παντρεμένη μαζί σου είναι η περιπέτεια μιας ζωής! Ας τα κάνουμε ξανά όλα μωρό μου. Ας τα κάνουμε ξανά. Σ ‘αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός η οποία, όπως και ο Timberlake, συμπεριέλαβε τα αγαπημένα της στιγμιότυπα του ζευγαριού όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

Το 2019 ο Timberlake ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Biel, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου πιάστηκε να κρατιέται χέρι χέρι με την ηθοποιό Alisha Wainwright. Κατηγόρησε το αλκοόλ για την «λάθος κρίση του» του ενώ βρισκόταν σε βραδινή έξοδο στη Νέα Ορλεάνη, αλλά επέμεινε ότι «δεν έγινε τίποτα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Ο Justin και η Jessica δημοσίευσαν για πρώτη φορά τη σχέση τους το 2007 και παντρεύτηκαν το 2012. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν όταν η Jessica χώρισε με τον Chris Evans και η σχέση του Justin με την Cameron Diaz έφτασε στο τέλος της. Αρραβωνιάστηκαν το 2011 και τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν στην Ιταλία. Το power couple έχει δύο γιους τον 7χρονο Sila και τον 2χρονο Phinea.

Keywords
Τυχαία Θέματα