John Legend: Παραδέχεται τα λάθη του στη σχέση του με την Chrissy Teigen – “Δεν ήμουν καλός σύντροφος”

Για τις πρώτες ημέρες της σχέσης του με την Chrissy Teigen μίλησε ο John Legend.

To ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ γνωρίστηκε στα γυρίσματα βιντεοκλίπ το 2006 και ερωτεύτηκε αμέσως. Παρά το γεγονός ότι ήθελαν να το πάνε αργά, ο έρωτάς τους συνεπήρε και τελικά παντρεύτηκαν το 2013.

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Jay Shetty, ο τραγουδιστής είπε ότι στην αρχή της σχέσης με τη νυν σύζυγό του, δεν ήταν και τόσο αφοσιωμένος. “Νομίζω ότι ήμουν

πιο εγωιστής τότε. Δεν ήμουν καλός σύντροφος στην αρχή της σχέσης μας. Παρόλο που ήμουν ερωτευμένος και ενθουσιασμένος να είμαι μαζί της, ήμουν ακόμη εγωιστής. Ήμουν στα 25 μου και δεν ήμουν ακόμη έτοιμος να είμαι ένας απολύτως αφοσιωμένος σύντροφος όπως είμαι τώρα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Legend (@johnlegend)

Καθώς ο χρόνος περνούσε, ο Legend είπε ότι αργότερα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει για να δώσει μάχη για τη σχέση με τον άνθρωπο που αγαπά: “Όταν σταματάς να είσαι τόσο εγωιστής, όταν σκέφτεσαι όχι μόνο για τη χαρά που παίρνεις από αυτό, αλλά επίσης σκέφτεσαι την ευθύνη σου και την αφοσίωσή του σ’ αυτήν την κατάσταση. Απλώς μεγαλώνεις και ωριμάζεις. Ένα μέρος αυτού είναι θέμα χρόνου. Χρειάζεσαι χρόνο για να γίνεις το άτομο που θέλεις να είσαι”

Keywords
Τυχαία Θέματα