Julia Fox: Ετοιμάζει κάτι special με την glamorous «απατεώνισσα» Anna Delvey

09:35 19/2/2022 - Πηγή: InStyle

Τι ετοιμάζουν τα δύο κορίτσια των οποίων τα ονόματα έχουν απασχολήσει τόσο τα media τον τελευταίο καιρό; Το “little something” είναι το μόνο στοιχείο που μας έχουν αποκαλύψει μέχρι τώρα. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ένα εγχείρημα μόδας ή κάποιου είδους social club (το όραμα της Anna Delvey), ωστόσο υποπτευόμαστε ότι θα είναι κάτι spicy που θα συζητηθεί.

Instagram @juliafox

Το χρονικό μιας απροσδόκητης φιλίας έχει ως εξής: η προσφάτως

χωρισμένη Julia Fox ανέβασε ένα Instagram story στο οποίο σχολίαζε τη glamorous απατεώνισσα, της οποίας η ζωή έγινε σειρά του Netflix, Anna Delvey Sorokin, λέγοντας ότι «τα σπάει πίσω από της φυλακής τα κάγκελα». Η Anna από την άλλη, σε συνέντευξή της στους New York Times είπε για την Julia ότι «έχει πολλά ενδιαφέροντα και δημιουργικά projects που τρέχουν και νιώθω ότι τα media δεν είναι δίκαια απέναντί της σχολιάζοντας μόνο την προσωπική της ζωή».

Instagram @inventinganna

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στο Instagram και τώρα ετοιμάζουν αυτό το «κάτι» που αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα. Τι κοινό έχουν οι δύο περσόνες; Σίγουρα την εμμονή τους με τη δημοσιότητα! Το πόσο δημιουργικό θα είναι το νέο τους project και πόσο θα ταιριάξουν οι δυο τους, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Έτσι κι αλλιώς όσοι παρακολούθησαν τη σειρά του Netflix, ξέρουν πολύ καλά ότι η Anna Delvey κάνει δουλειές και με άτομα που δεν συμπαθεί, αρκεί να έχουν ταλέντο. Και μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η Julia Fox έχει μεγάλο ταλέντο στο να προκαλεί!   

Keywords
Τυχαία Θέματα