Johnny Depp: Αντιμετωπίζει και άλλη αγωγή από πρώην συνεργάτη του

12:27 12/7/2022 - Πηγή: InStyle

Δυστυχώς για τον Johnny, δεν τον αφήνουν να ησυχάσει… Ο ηθοποιός έχει να αντιμετωπίσει άλλη μια αγωγή από ένα μέλος του συνεργείου της ταινίας City of Lies ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Depp του επιτέθηκε στο πλατό.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του ηθοποιό, την Camille Vasquez που δεν της φτάνουν οι 24 ώρες για εργασία πλέον μετά από τη δικαστική επιτυχία της, ο star του Hollywood

συμβιβάστηκε με τον Greg Brooks σε μια συμφωνία που απαιτεί από τον Depp να ακολουθήσει τους όρους του διακανονισμού (οι οποίοι δεν έχουν προσδιοριστεί) μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Johnny Depp: Μετά τη νίκη του στο δικαστήριο ετοιμάζει tour με το συγκρότημά του

Ο Brooks μήνυσε τον Depp το 2018 ισχυριζόμενος ότι ο ηθοποιός τον γρονθοκόπησε δύο φορές, ενώ ήταν μεθυσμένος. Υποστήριξε συγκεκριμένα, ότι ο ηθοποιός του ούρλιαξε, τον γρονθοκόπησε δύο φορές στα πλευρά και του πρότεινε 100.000 δολάρια για να τον χτυπήσει πίσω και εκείνος(!). Αμέσως μετά το γεγονός ο Brooks ισχυρίζεται πως απολύθηκε από την παραγωγή καθώς δεν συμφώνησε να μη μηνύσει τον ηθοποιό. Τον κατηγόρησε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και μύριζε αλκοόλ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μετά την κατάθεση της αγωγής, η επιβλέπουσα σεναρίου για την ταινία, Emma Danoff υπερασπίστηκε τον Depp, λέγοντας ότι έχει αποδείξεις ότι το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Υπέβαλε δικαστική δήλωση υπογράφοντας ότι ήταν μάρτυρας του καβγά και ότι ο Depp αντιμετώπισε τον Brooks μόνο αφού εκείνος επέπληξε μια μαύρη άστεγη γυναίκα με ρατσιστικές προσβολές.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν προβεί ακόμη σε σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα