Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (11/7) η παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, σε μετάφραση Γιώργου Μπλάνα και σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη στο Θέατρο Πέτρας. Ο Ιωάννης Παπαζήσης παίζει στην εν λόγω παράσταση και υποδύεται τον Ερμή, ενώ ανάμεσα στους θεατές που βρέθηκαν εκεί προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα ήταν και η Αναστασία Παντούση.

Να

σας υπενθυμίσουμε ότι οι φήμες το τελευταίο διάστημα θέλουν την ηθοποιό να είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση μετά τον χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου, ωστόσο εκείνος είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες επί του θέματος: «Η απάντηση “δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου” στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε. Είναι όμως μια απάντηση και επουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντάω καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλο άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ».

Ωστόσο, ο Ιωάννας Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση πόζαραν μαζί στα παρασκήνια της παράστασης μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, αδιαφορώντας για τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Δείτε τη:

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Λάουρα Νάργες: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Χρήστο Σαντικάι να τραγουδά στο αγέννητο μωράκι τους

Σοκ στην Πάτρα: Γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Γάμος Κόνι Μεταξά: Η επική στιγμή που πατάει το πόδι του Μάριου Καπότση -Ξέσπασαν σε γέλια οι καλεσμένοι (Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα