Jessica Simpson: Αγνώριστη η ηθοποιός πριν από έξι χρόνια – Δείτε τη μεταμόρφωσή της στο πέρασμα των ετών

17:02 3/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Simpson γιόρτασε τα έξι χρόνια νηφαλιότητας. Η σταρ για να τιμήσει αυτό το ορόσημο στη ζωή της, ανέβασε μια φωτογραφία της, από το 2017.

Αυτό που σοκάρει είναι ότι η Simpson ήταν εντελώς αγνώριστη πριν από έξι χρόνια.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στα απομνημονεύματά της Open Book ότι άρχισε το ταξίδι της νηφαλιότητας το 2017. Ανέβασε τότε στο

Instagram μια φωτογραφία της ενώ έδινε μάχη με τον εθισμό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Η Jessica Simpson στο στιγμιότυπο δεν έχει καμία σχέση με τον συνηθισμένο της εαυτό. Φορά μια ροζ φόρμα και κάθεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Η ανάρτησή της

Στην αρχική λεζάντα η Simpson έγραψε: “Αυτό το άτομο νωρίς το πρωί της 1ης Νοεμβρίου 2017 είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου”.

“Ήξερα ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως μου, να δείξει νίκη πάνω στην εσωτερική μου μάχη για τον αυτοσεβασμό και να αψηφήσει αυτόν τον κόσμο με διαπεραστική διαύγεια“, όπως συνέχισε. Και πρόσθεσε ότι για να πετύχει αυτούς τους στόχους “έπρεπε να σταματήσει να πίνει αλκοόλ.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Η Simpson πρόσθεσε ακόμη: “Ήθελα να ζήσω όπως κάνει ένας ηγέτης και να σπάσω κύκλους για να προχωρήσω μπροστά. Επίσης, ήθελα να μην κοιτάζω ποτέ πίσω με τύψεις και μεταμέλεια για οποιαδήποτε επιλογή έχω κάνει. Και σίγουρα θα έκανα για το υπόλοιπο του χρόνου μου εδώ μέσα σε αυτόν τον όμορφο κόσμο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 4 χρόνια!

Νιώθω σαν να είναι ίσως 2 και επίσης νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Υπάρχει τόσο πολύ στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ετικέτα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να κάνω, ήταν να δεχτώ πραγματικά την αποτυχία, τον πόνο, τη συντριβή και το αυτοσαμποτάζ”.”Το ποτό δεν ήταν το πρόβλημα. Εγώ ήμουν αφού δεν αγαπούσα τον εαυτό μου και δεν είχα σεβασμό για τη δύναμή μου. Σήμερα το κάνω” όπως έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα