Jennifer Aniston: Το δώρο που έκανε στον πρώην της, Justin Theroux

15:37 6/12/2021 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Aniston έκανε πρόσφατα ένα απρόσμενο δώρο στον πρώην της, Justin Theroux.

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2011 και μας επιβεβαίωσαν ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Από τη μία η Aniston είναι το απόλυτο girl next door και από την άλλη ο Justin αποτελεί μια πιο edgy

προσωπικότητα. Η χημεία που υπήρχε μεταξύ τους ήταν ξεκάθαρη σε όλους, οδηγώντας στο να προχωρήσει η σχέση τους αρκετά γρήγορα. Το 2015 έκαναν το επόμενο βήμα και παντρεύτηκαν. Ωστόσο, ύστερα από τρία χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους. Αυτό όμως ούτε αναιρεί την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον ούτε και τους απέτρεψε από το να παραμείνουν φίλοι.

Kate Middleton: Επιλέχθηκε ως οικοδέσποινα φιλανθρωπικής χριστουγεννιάτικης εκπομπής

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer…Justin…Aniston (@jennifer.justin.theroux)

“Έχουμε μείνει φίλοι. Δεν μιλάμε κάθε μέρα αλλά τηλεφωνιόμαστε” είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Theroux. “Είτε σας αρέσει είτε όχι δεν είχαμε κάποιον δραματικό χωρισμό και αγαπιόμαστε. Είμαι ειλικρινής όταν λέω ότι λατρεύω τη φιλία μας” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η Naomi Campbell κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Φτάνοντας στο σήμερα, η 52χρονη Aniston έκανε ένα δώρο στον πρώην σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, του έστειλε μερικά προϊόντα από τη σειρά περιποίησης μαλλιών LolaVie, την οποία λάνσαρε φέτος το φθινόπωρο. Αυτή η κίνηση χαροποίησε τον Justin και θέλησε αμέσως να την ευχαριστήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LolaVie (@lolavie)

Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με το νέο προϊόν. “Ευχαριστώ b. Λειτουργεί” έγραψε για να συνοδεύσει την εικόνα. Όπως καταλαβαίνουμε, λέγοντας “b”,  αναφέρεται χαϊδευτικά στην σταρ.

Η Salma Hayek έκανε το καλύτερο promo στο “House of Gucci”

“Κάθε φορά που είχαμε μια νέα φόρμουλα, την έδινα στους φίλους μου γιατί έχουν διαφορετικούς τύπους μαλλιών και ήταν πολύ ωραίο να έχω ένα feedback από εκείνους” είχε αποκαλύψει η Jennifer Aniston αναφορικά με το επαγγελματικό της εγχείρημα. Επομένως, ποιος ξέρει; Μπορεί ο Theroux να ήταν ένα από τα άτομα που τη βοήθησαν στην όλη διαδικασία.

Instagram @justintheroux

Keywords
Τυχαία Θέματα