Bella Hadid: Ο λόγος που συνεργάζεται πάλι με τη Victoria’s Secret

10:25 6/12/2021 - Πηγή: InStyle

Η Bella Hadid αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά με τη Victoria’s Secret και ο λόγος πίσω από αυτό είναι αρκετά περίπλοκος.

Κατά τη διάρκεια του 2020, το γνωστό supermodel είχε διακόψει τη συνεργασία του με το διάσημο brand. Το ίδιο είχαν κάνει και πολλές ακόμη συνάδελφοί της Hadid, όπως η Kendall Jenner και η Hailey Bieber. Η αιτία ήταν το τοξικό εργασιακό κλίμα και η ανάρμοστη συμπεριφορά του Ed Razek. Πρόκειται για έναν από τα πρώην κορυφαία στελέχη που

πλέον έχει αποσυρθεί τόσο από την VS όσο κι από τη μητρική της εταιρεία, L Brands. Σύμφωνα με τη New York Times, ο επιχειρηματίας έκανε μισογυνιστικά σχόλια και μιλούσε χυδαία για τα σώματα των μοντέλων.

Kate Middleton: Επιλέχθηκε ως οικοδέσποινα φιλανθρωπικής χριστουγεννιάτικης εκπομπής

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Τον τελευταίο καιρό λοιπόν η διοίκηση της εταιρείας έχει αλλάξει και έχει αποκτήσει νέο προσανατολισμό.

Πιο αναλυτικά, δυναμικές γυναίκες έχουν αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις και στοχεύουν στο inclusivity και στην ποικιλομορφία. Δημιουργήθηκε έτσι η ομάδα VS Collective, για να βοηθήσει στην υλοποίηση αυτού του οράματος. Στο συγκεκριμένο group έχουν γίνει μέλη πολλές διασημότητες, όπως η Priyanka Chopra, η Megan Rapinoe, η Naomi Osaka, η Hailey Bieber και τώρα η Bella Hadid.

Η Naomi Campbell κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@victoriassecret)

“Αυτό που με ώθησε να επιστρέψω ήταν το ότι εκείνοι με προσέγγισαν και μου απέδειξαν ότι πραγματικά, η Victoria’s Secret έχει αλλάξει τόσο δραστικά” δήλωσε η Bella.

Η Salma Hayek έκανε το καλύτερο promo στο “House of Gucci”

“Πήρα τη δύναμη και τον έλεγχο του σώματός μου πίσω” συνέχισε λέγοντας. “Όταν καθόμαστε στο σετ, είμαστε ευγνώμονες που πλέον νιώθουμε ότι κάποιος μας στηρίζει. Σε αντίθεση με το πώς αισθανόμασταν πριν, όταν ήταν απλώς μία εταιρεία εσωρούχων που διηύθυναν άνδρες. Απλώς κοιτάζω γύρω μου και νιώθω δυναμική, ξανά. Νιώθω δυνατή φορώντας εσώρουχα, κι όχι ότι το σώμα μου είναι μία μηχανή που βγάζει λεφτά” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Keywords
Τυχαία Θέματα