Jennifer Aniston και David Schwimmer: Φημολογείται ότι είναι ζευγάρι!

15:10 11/8/2021 - Πηγή: InStyle

Από την πρώτη σεζόν του “Friends” η χημεία της Jennifer Aniston και του David Schwimmer ήταν αδιαμφισβήτητη. Το κοινό ήθελε να δει τους δύο πρωταγωνιστές μαζί off-screen, αλλά ήταν τότε σε διαφορετικές σχέσεις. Ύστερα από τόσα χρόνια, φαίνεται ότι οι επιθυμίες των θαυμαστών γίνονται πραγματικότητα: έντονες φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Η εξομολόγηση της δημιουργού των Friends σχετικά με την

απουσία diversity στο cast

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROSS AND RACHEL OWNS MY HEART (@javid_roschel)


Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε το reunion των ηθοποιών της σειράς. Παρακολουθήσαμε αστείες, αλλά και συγκινητικές στιγμές του cast, όμως αυτό που μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν μια σημαντική αποκάλυψη. Ειδικότερα, η Aniston και ο Schwimmer παραδέχτηκαν ότι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έτρεφαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Courteney Cox: Όλες οι αποκαλύψεις για το reunion των «Friends»

“Κάποια στιγμή και οι δύο ήμασταν τόσο ερωτευμένοι, αλλά ήταν ακατόρθωτο επειδή ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Και δεν περάσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε”, είπε τότε ο Schwimmer. “Έτσι, διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη μας για τον άλλον στον Ross και τη Rachel”, συμπλήρωσε η Jennifer Aniston.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Τώρα λοιπόν φαίνεται ότι είναι και επίσημα μαζί.

Σύμφωνα με κοντινές πηγές τους, περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και είναι πολύ χαρούμενοι. “Μετά το reunion, έγινε σαφές ότι η ανάμνηση του παρελθόντος είχε προκαλέσει συναισθήματα και στους δύο. Η χημεία που έπρεπε πάντα να αγνοήσουν ήταν ακόμα εκεί. Άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα αμέσως μετά τα γυρίσματα και τον περασμένο μήνα, ο David επισκέφθηκε την Jen στο Los Angeles”.

Η Jennifer Aniston είναι η cover star του τεύχους Σεπτεμβρίου της Αμερικάνικης έκδοσης του InStyle

“Εντοπίστηκαν επίσης να πίνουν κρασί και να συζητούν, καθώς περπατούσαν σε έναν από τους αγαπημένους αμπελώνες της Jen στη Santa Barbara. Ήταν σαφές ότι υπήρχε πολλή χημεία μεταξύ τους”, πρόσθεσε η πηγή. Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη από τους ίδιους, ελπίζουμε οι φήμες να αληθεύουν και οι δύο ηθοποιοί να είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROSS AND RACHEL OWNS MY HEART (@javid_roschel)

Keywords
Τυχαία Θέματα