Jennifer Aniston – Courteney Cox: Ευχήθηκαν στο… φιλαράκι τους Lisa Kudrow για τα γενέθλιά της

14:03 1/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox θα είναι πάντα εκεί για τη Lisa Kudrow. Προς τιμήν των 59ων γενεθλίων τής Lisa δεν θα μπορούσαν παρά να της ευχηθούν τα καλύτερα.

Η Jennifer μοιράστηκε στο Instagram Story της μια

αναδρομή από τα βραβεία People’s Choice του 2003, καθώς και ένα GIF των χαρακτήρων των Friends με το μήνυμα: “Σ ‘αγαπώ”. Περιελάμβανε επίσης ένα πρόσφατο selfie του εαυτού της φιλώντας τη Lisa στο μάγουλο, υπογεγραμμένο με τρία emojis: μια κόκκινη καρδιά, κέικ γενεθλίων και φιλιά.

Credits: Jennifer Aniston/Instagram

Η Courteney μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο από εκείνη και τη Lisa να γελούν. “Happy Birthday Loot”, έγραψε με το κλιπ. “Κάνεις τα πάντα καλύτερα. Και πιο αστεία!”.

Credits: Courteney Cox/Instagram

Η Jennifer, η Lisa και η Courteney έπαιξαν τις καλύτερες φίλες Rachel Green, Phoebe Buffay και Monica Gellar στο Friends του NBC για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα, το τρίο παραμένει ενωμένο.

Jennifer Aniston: Η cool φωτογραφία της στην παραλία

Το περασμένο καλοκαίρι, η Jennifer, η Lisa και η Courteney επανενώθηκαν στην οθόνη με τους David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc για το The Friends Reunion Special του HBO Max. Όσο για μια πιθανή επανεκκίνηση της σειράς, μην περιμένετε να συναντηθεί το cast στο Central Perk ξανά.

Courteney Cox: Ευχήθηκε στο αγόρι της για τα γενέθλιά του με μια σειρά από φωτογραφίες

“Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επαναφορά των Friends“, δήλωσε η Lisa σε μια συνέντευξη τον Μάρτιο.
“Θέλω να πω, όχι με κανέναν από εμάς στη σειρά τουλάχιστον, αλλά μια επαναφορά με άλλους ηθοποιούς; Θα ήθελα πολύ να δω ποια θα ήταν η έκδοση τώρα”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα