Hilaria Baldwin: Μοιράστηκε φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της με το baby no. 7

13:12 1/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Hilaria Baldwin είναι περισσότερο από έτοιμη να καλωσορίσει το μωρό νούμερο επτά στην όλο και αναπτυσσόμενη οικογένειά της με τον Alec Baldwin.

H 38χρονη εκπαιδεύτρια yoga μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο Instagram Story της από την εγκυμοσύνη της το 2015 και την φουσκωμένη κοιλίτσα της στο σήμερα, με το ίδιο leopard print

φόρεμα. Η Hilaria παντρεύτηκε με τον ηθοποιό το 2012, και έχουν ήδη έξι παιδιά, με το έβδομο να έρχεται.

Το 2015, ήταν έγκυος με το γιο της, Rafa. Η Hilaria και ο Alec ανακοίνωσαν ότι περίμεναν κορίτσι τον Μάρτιο και πως θα την καλωσορίσουν το φθινόπωρο.

Credits: Hilaria Baldwin/Instagram

Στη λεζάντα του post, η εκπαιδεύτρια είχε γράψει:

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια συναρπαστική και μια τεράστια έκπληξη: ένα άλλο Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή την έκπληξη».

Hilaria & Alec Baldwin: Αποκάλυψαν το φύλο του 7ου παιδιού τους

Σε μια δήλωση τους στο People, και οι δύο γονείς συζήτησαν πώς ήταν να έχουν μια τόσο μεγάλη οικογένεια.

«Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που τα παιδιά μας έχουν βιώσει με μια μεγάλη οικογένεια είναι το πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδελφό. Η ικανότητά μας να αγαπάμε συνεχίζει να επεκτείνεται και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αγκαλιάσουμε το νέο μας μικρό αυτό το φθινόπωρο», είπαν ο Alec και η Hilaria.

Πριν λίγες ώρες η Hilaria ανέβασε και ένα βίντεο με την ίδια να γυμνάζεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

«Δεν κάνω ασκήσεις κοιλιακών όταν είμαι έγκυος. Αυτό ήταν όταν ανακτούσα τις δυνάμεις μου από την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του Romeo. Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου ρουτίνες που έκανα. Παρατηρήστε πώς δεν χαμηλώνω πάρα πολύ με τα χέρια μου. Όλα σχετικά με την εστίαση του πυρήνα και του βραχίονα. Αργή και σταθερή, όπως πάντα … ακούγοντας το σώμα», ανέφερε.

Με το καλό το μωράκι!

Keywords
Τυχαία Θέματα