James Bond: Συνεχίζεται το σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Daniel Craig – Αυτό είναι το νέο όνομα που ακούγεται

15:10 12/5/2023 - Πηγή: InStyle

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του ηθοποιού που θα γίνει ο επόμενος James Bond, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Daniel Craig, και η ονοματολογία συνεχίζεται.

Idris Elba, Henry Cavill, Regé-Jean Page και Tom Hardy ήταν από τα κύρια ονόματα που ακούσαμε στην… κούρσα της διαδοχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Craig (@danielcraigofflcial_)

Τώρα άλλος ένας Βρετανός ηθοποιός προστίθεται στους υποψηφίους, να γίνει ο επόμενος James Bond και να αντικαταστήσει τον Daniel Craig, σύμφωνα με τις προτάσεις από τα γραφεία στοιχημάτων. Σύμφωνα με την κορυφαία εταιρεία στοιχημάτων Coral, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων ξαφνικά στοιχηματίζει στο να γίνει ο συγκεκριμένος ηθοποιός ο επόμενος Bond.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calvin Klein (@calvinklein)

Πρόκειται για τον Aaron Taylor-Johnson, ο οποίος πρόσφατα φάνηκε να παίρνει όγκο, ίσως για να προετοιμαστεί για τον ρόλο, αφού εντοπίστηκε με γραμμωμένους κοιλιακούς για τον ρόλο του στην ταινία Kraven The Hunter.

Πηγή δήλωσε στη Sun: “Ο Aaron πήγε για δοκιμαστικό για να γίνει ο επόμενος Bond τον Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Barbara τον λάτρεψαν. Είναι τώρα ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους.”

Πράγματι, το όνομά του είχε ακουστεί έντονα τον Νοέμβριο, αλλά τώρα πάνω του παίζεται όλο το παιχνίδι των στοιχημάτων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Πίσω από τον 32χρονο Aaron στις αποδόσεις βρίσκονται ο James Norton με 5-2, ο Henry Cavill με 3-1 και οι Tom Hardy και Richard Madden με 7-1.

Ο John Hill της Coral δήλωσε: “Υπήρξε ένα κύμα υποστήριξης πίσω από τον Aaron Taylor-Johnson τις τελευταίες 24 ώρες στα στοιχήματα για τον επόμενο James Bond. “Είναι σαφές ότι αυτοί που στοιχηματίζουν έχουν αποφασίσει ποιος πιστεύουν ότι πρέπει να αντικαταστήσει τον Daniel Craig” είπε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα