«Hologram Eyes»: Η τάση στο μακιγιάζ του καλοκαιριού που αγαπούν οι σταρ

14:34 12/5/2023 - Πηγή: InStyle

Οι καυτές τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ όπως είναι φυσικό υποδηλώνουν την έλευση του καλοκαιριού. Στην κατηγορία των νυχιών, τα mirrored και τα “strawberry milk” αναδεικνύονται στα αγαπημένα μοτίβα των γυναικών.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, ετοιμαστείτε να βλέπετε Hologram Eyes – «μάτια ολογράμματος» παντού. H ιριδίζουσα, αστραφτερή τάση στο μακιγιάζ ματιών θα σας πείσει να πετάξετε το υγρό eyeliner σας και να εφαρμόσετε σκιές ματιών και highlighters.

Ο διάσημος καλλιτέχνης

μακιγιάζ Michael Anthony δημιούργησε μάτια με ολόγραμμα στην Katy Perry για να ταιριάζει με το μεταλλικό πράσινο φόρεμά της όταν έλαβε μέρος σε ένα επεισόδιο του “American Idol”. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα βλέμμα με λάμψη, που αντανακλούσε το φως ενώ ήταν επηρεασμένο από την τεχνητή νοημοσύνη.

Την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου μακιγιάζ αποτελούν οι μαργαριταρένιες αποχρώσεις στη σκιά ματιών που φαίνονται σαν να μετατοπίζονται στο φως, δίνοντας με αυτό τον τρόπο, την εντύπωση της κίνησης.

«Μερικές φορές δεν είστε σίγουροι αν βλέπετε αυτό που έχετε μπροστά σας ή αν είναι μια προσομοίωση — ή ένα ελαφρύ κόλπο», λέει ο Anthony στο POPSUGAR. Για αυτόν τον λόγο, η τάση μακιγιάζ με ολόγραμμα ματιών έχει μια αίσθηση μαγνητικής ενέργειας όταν την κοιτάτε. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, στο κλαμπ, ένα πάρτι γενεθλίων ή απλώς σε ένα χαλαρό στέκι με φίλους, όλα τα βλέμματα αναπόφευκτα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICHAEL ANTHONY (@manthony783)

Πώς να κάνετε Hologram Eyes

Εάν δεν καταφέρνετε ακόμα να μακιγιαριστείτε με ευκολία δημιουργώντας cat eye με eyeliner, τότε τα μάτια με ολόγραμμα θα τα λατρέψετε. Μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε το μακιγιάζ σας.

Για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα μόνες σας, ξεκινήστε προετοιμάζοντας τα βλέφαρά σας με ένα concealer ή μια βάση με διάφανη σκιά ματιών.

«Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μου, πιέζω μία ιριδίζουσα, σκιά ή highlighter, στο κέντρο των βλεφάρων, στην εσωτερική γωνία και στο κόκκαλο του φρυδιού», λέει ο διάσημος καλλιτέχνης μακιγιάζ Michael Anthony. “Το κλειδί είναι να πιέσετε, όχι να λερώσετε, τη σκιά” επισημαίνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

«Εδώ είναι το μαγικό κόλπο: Χρησιμοποιώ ένα πινέλο, βρέχω το προϊόν με νερό και στρώνω την επάνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με το υγρό highlighter ή τη σκιά. Αυτό ενεργοποιεί το προϊόν και σας δίνει ένα ελαφρώς διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτό τραβάει πραγματικά την προσοχή σας στο μάτι. Η ομορφιά μιας τάσης μακιγιάζ όπως αυτή, είναι η ευελιξία που προσφέρει. Διασκεδάστε και απολαύστε τα βλέμματα που γυρίζουν και σας θαυμάζουν” μας προτείνει ο Michael Anthony.

Jennifer Lopez: Το εντυπωσιακό cat eye μακιγιάζ της έκλεψε την παράσταση στο Met Gala

Keywords
Τυχαία Θέματα