Hugh Jackman: Μπαίνει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς χορεύοντας με τη σύζυγό του

Ο Hugh Jackman και η σύζυγός του Deborra-Lee Furness μπήκαν σε εορταστικό πνεύμα, ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου χορεύουν υπό τους ρυθμούς του Bruno Mars.

Το ζευγάρι, που παραμένει ερωτευμένο έπειτα από 26 χρόνια γάμου, επέδειξε τις εκπληκτικές χορευτικές του κινήσεις μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Βέβαια, οι ακόλουθοι του σταρ εξέφρασαν

και την απορία τους γιατί στο φόντο είχαν και τον… χαρτονένιο συμπρωταγωνιστή του Hugh Jackman στο Deadpool 3, Ryan Reynolds.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman)

Hugh Jackman: Οι τρυφερές ευχές του 54χρονου ηθοποιού στην 67χρονη σύζυγό του για τα γενέθλιά της – “Η λάμψη και η χαρά σου φωτίζουν όλους γύρω σου”

O 54χρονος Hugh έδειχνε ενθουσιασμένος που επεδείκνυε τις ικανότητές του από τις παραστάσεις στο Broadway, ενώ η 67χρονη Deborra-Lee προσπαθούσε να ακολουθήσει τις κινήσεις του συζύγου της.

Τον Απρίλιο, ο σταρ έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του στο Instagram με αφορμή την επέτειο του γάμου τους. “Σήμερα γιορτάζουμε 26 χρόνια γάμου με την εκπληκτική σύζυγό μου. Κάθε μέρα είναι γεμάτη από τόσο γέλιο, χαρά και παιχνίδι! Deb, φώτισες τη ζωή μου. Σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά!“

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε την 11η Απριλίου 1996, έναν χρόνο αφού γνωρίστηκαν στο αυστραλιανό δράμα “Corelli”.

Ο Hugh είχε πει ότι ήξερε πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Deborra-Lee μόλις δύο εβδομάδες αφού τη γνώρισε. Έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά, τον 21χρονο Oscar και τη 16χρονη Ava.

Keywords
Τυχαία Θέματα