Hugh Grant: “Είμαι πολύ μεγάλος για τα πέντε παιδιά μου – Δεν περνάω καθόλου καλά”

O Hugh Grant ομολογεί ότι στην ηλικία που είναι, τα πέντε παιδιά του τον κουράζουν.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο People, είπε αστειευόμενος ότι είναι “πολύ μεγάλος” για τα πέντε παιδιά του. Σχετικά με το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του, είπε “δεν περνάω καθόλου καλά. Είμαι πνιγμένος στα παιδιά”.

Ο Grant έχει τη 12χρονη κόρη Tabitha και τον 9χρονο γιο Felix

με την πρώην σύντροφό του, Tinglan Hong. Επίσης, έχει άλλα τρία μικρά παιδιά με τη σύζυγό του Anna Eberstein. Ο μεγαλύτερος γιος τους είναι 11 χρόνων και τον λένε John. Το ζευγάρι κρατά τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης, δεν έχει ανακοινώσει τα ονόματα των δύο μικρότερων. Αυτά γεννήθηκαν το 2015 και το 2018 αντίστοιχα. Ο Grant και η Eberstein ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την ίδια χρονιά που η παραγωγός γέννησε το τρίτο μωρό τους.

Hugh Grant, 63, jokes he’s ‘too old’ for his 5 kids: ‘I have no fun at all’ https://t.co/ajZNlziotB pic.twitter.com/GTyzoIlbWK

— Page Six (@PageSix) December 12, 2023

Επίσης, και η Hong επιλέγει να μην δημοσιοποιεί στοιχεία για τα παιδιά της με τον Grant. Πριν γίνει πατέρας, ο ηθοποιός είχε σχέση με την Elizabeth Hurley για 13 χρόνια. Παραμένουν φίλοι. Η Hurley κάνοντας πλάκα για την ηλικία του, τον περιέγραψε ως γλυκό και γοητευτικό μπαμπά.

“Έγινε μπαμπάς πάνω από τα 50 του χρόνια. Το να έχει αυτά τα παιδιά τον μεταμόρφωσε από ένα πολύ δυστυχισμένο άτομο σε ένα απλώς δυστυχισμένο άτομο. Τον βελτίωσε. Ανέβηκε την κλίμακα” είπε γελώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα