Jumpsuit Guide: Πώς θα φορέσουμε τις ολόσωμες φόρμες φέτος;

Αρκετά πια με τα φορέματα. Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε κάτι πολύ πιο cool, πολύ πιο σέξι, και παράλληλα τόσο εύκολο στο styling όσο ένα φόρεμα; Οι ολόσωμες φόρμες αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα τις φορέσουμε σε κάθε τους μορφή. Έτσι, με ένα μόνο ρούχο, λύσαμε τα προβλήματά μας!

Τα γνωστά σε όλες μας jumpsuit δεν αποτελούν απλώς μια τάση, αλλά μια δήλωση στιλ που εκπροσωπεί την αυτοπεποίθηση και την άνεση. Είναι ο συνδυασμός της άνεσης μιας φόρμας με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα ενός φορέματος. Επιτρέπουν στη γυναίκα να εκφραστεί ελεύθερα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα

με τρόπο μοναδικό.

6 ολόσωμες φόρμες που θα δοκιμάσουμε τη φετινή σεζόνΗ ελαστική του γυμναστηρίουΗ ζεστή κοτλέΗ ολόσωμη φόρμα για σκιΗ sequin 70sΗ cozy πλεκτήΗ printedΕλαστική με puffer και Uggs

Η ελαστική ολόσωμη φόρμα αγκαλιάζει αρμονικά τις καμπύλες, δημιουργώντας ένα άνετο και στιλάτο σύνολο. Συνδυάζουμε με ένα puffer μπουφάν και Ugg μπότες και δίνουμε στο «γυμναστηριακό» look άλλη διάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Κοτλέ με ψηλοτάκουνα μποτάκια

Η ολόσωμη φόρμα σε κοτλέ υφή είναι μια έξυπνη επιλογή για τις πρωινές εξόδους του χειμώνα. Τα ψηλοτάκουνα μποτάκια προσθέτουν μια δόση θηλυκότητας, κάνοντας την εμφάνιση αξέχαστη, ενώ μπορείτε να κάνετε και layering προσθέτοντας από μέσα ένα ζιβάγκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FASHION & WELL-BEING (@stylemilkshake)

Ολόσωμη του σκι

Από την άλλη, η ολόσωμη φόρμα του σκι είναι λειτουργική και κομψή και πλέον θα αρχίσουμε να τη βλέπουμε και στους δρόμους της πόλης. Επιλέγουμε έντονα χρώματα για να ξεχωρίσουμε και προσθέτουμε αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Με παγιέτες και ’70s ύφος

Καμπάνες, παγιέτες και glam διαθέσεις. Η ολόσωμη φόρμα με τον 70s χαρακτήρα είναι η απόλυτη επιλογή για τις εορταστικές ημέρες. Φορέστε ένα κόκκινο κραγιόν, ψηλοτάκουνα μποτάκια και μπείτε στον ρυθμό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Πλεκτή με sneakers

Η Gigi Hadid μας έδειξε τον δρόμο κι εμείς θα τον ακολουθήσουμε! Πώς; Με μία πλεκτή ολόσωμη φόρμα σε έντονη, φωτεινή απόχρωση που είναι ιδανική για casual περιστάσεις. Την συνδυάζουμε με αθλητικά παπούτσια για ένα χαλαρό, αλλά εντυπωσιακό outfit και βγείτε για ατέλειωτες βόλτες με άποψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag)

Στενή cutsuit με prints

Και η πιο σέξι για το τέλος. Η στενή cutsuit με τα έντονα prints αναδεικνύει τη θηλυκότητα με δυναμικό τρόπο. Επιλέξτε ένα μοτίβο που αντανακλά την προσωπικότητά σας και κάντε το look αυτό δικό σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Keywords
Τυχαία Θέματα