Helena Christensen: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Michael Hutchence μετά την επίθεση από την αδελφή του

Η Helena Christensen αναπολεί τις στιγμές που ήταν ζευγάρι με τον αείμνηστο frontman των INXS, Michael Hutchence, μετά την επίθεση που δέχθηκε από την αδελφή του.

Το supermodel είχε σχέση με τον Michael για τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Kylie Minogue το 1991. Θέλησε να μοιραστεί κάποιες από τις στιγμές μαζί του, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες τους όπου αυτή ποζάρει topless στην αγκαλιά του.

Συνόδευσε

την ανάρτησή της με ένα τρυφερό μήνυμα εκφράζοντας τα συναισθήματά της για τον καλλιτέχνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 22 Νοεμβρίου 1997 με αιτία θανάτου να θεωρείται η αυτοκτονία.

“Γεια Michael, μόλις μιλούσα στο τηλέφωνο με κάποιους φίλους σου που όλοι σ’ αγαπούν πάρα πολύ. Μοιραστήκαμε μερικές όμορφες αναμνήσεις και φυσικά γελάσαμε πολύ γιατί το να είμαστε κοντά σου ήταν τόσο διασκεδαστικό και εύθυμο. Τους έκανες όλους να νιώθουν ζωντανοί και αξιαγάπητοι, υπήρχε ένα μαγικό φως γύρω σου, ένα φως που δεν θα σβήσει ποτέ” έγραψε ευχαριστώντας τον Fabrizio Ferri, που μοιράστηκε αυτά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μαζί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@helenachristensen)

Το όνομα της Christensen τελευταία βρίσκεται στο επίκεντρο με την αδελφή του αείμνηστου καλλιτέχνη να την κατηγορεί που κράτησε μυστικό τον εγκεφαλικό του τραυματισμό.

Αυτή η ανάρτηση, μάλιστα, έρχεται μετά την επίθεση της Tina Hutchence κατά της Δανής καλλονής, επειδή δεν αποκάλυψε ότι ο Michael είχε υποστεί εγκεφαλικό τραυματισμό στη διάρκεια μιας επίσκεψης στη Δανία τον Αύγουστο του 1992. Μιλώντας στη Sun, η Tina είπε ότι ήταν θυμωμένη που το μοντέλο περίμενε τόσο πολύ για να μιλήσει για το περιστατικό, καθώς η οικογένειά της έμαθε γι’ αυτό μόλις πριν από τρία χρόνια. Ο θρυλικός καλλιτέχνης είχε εμπλακεί σε καυγά με έναν οδηγό ταξί στην Κοπεγχάγη που οδήγησε στον τραυματισμό του στον εγκέφαλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INXS (@officialinxs)

“Ξέρω πως ο Michael ήταν τόσο χαρούμενος με την Helena και υπήρξε εποχή που δεν μπορούσα να φανταστώ να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο. Αλλά θύμωσα όταν έμαθα για την επίθεση καθώς ένιωσα ότι ήταν χρέος της να πει κάτι στην οικογένειά της. Υπήρξαν φριχτές ιστορίες για τον Michael μετά τον θάνατό του, ακόμη και ότι πέθανε από σεξουαλική πράξη που πήγε στραβά. Θα μπορούσε να επικοινωνήσει ιδιωτικά με την οικογένειά του. Ήταν πολύ κοντά στους γονείς μας και θα μπορούσε εύκολα να τους ενημερώσει. Είμαι βέβαιη πως αν ο Michael δεν είχε αυτό το ατύχημα στη Δανία, θα ήταν ακόμη εδώ μαζί μας”.

Η Helena μίλησε πρώτη φορά για την επίθεση, το 2019 σε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του frontman των INXS, “Mystify: Michael Hutchence”. Περιέγραψε στη στιγμή που είδε έναν οδηγό ταξί να ουρλιάζει στον μουσικό να φύγει από μπροστά του και μετά να βγαίνει από το όχημα και να τον γρονθοκοπά, σύμφωνα με το ABC. Η γροθιά ήταν τόσο δυνατή που ο Hutchence έπεσε πίσω και χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητος στη μέση του δρόμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INXS (@officialinxs)

To supermodel μετέφερε τον Hutchence στο νοσοκομείο αλλά δεν πίστευε ότι θα βγάλει το βράδυ. Όταν συνήλθε στο νοσοκομείο, η Christensen είπε ότι πλέον δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος. “Είχε βγει μία σκοτεινή, πολύ άγρια πλευρά του” είχε πει. Επίσης, πρόσθεσε ότι η προσωπικότητά του άλλαξε από “χαρούμενη, γλυκιά, βαθιά και συναισθηματική σε σκοτεινή και πολύ θυμωμένη”.

Στη μιάμιση εβδομάδα που έμεινε σε νοσοκομείο της Δανίας ήταν επιθετικός και έδιωχνε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες επιμένοντας ότι είναι καλά για να πάει σπίτι. Τον επόμενο μήνα παρέμεινε στο διαμέρισμα του μοντέλου αρνούμενος να φάει και κάνοντας εμετό αίμα. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Παρίσι για να επισκεφθεί έναν ειδικό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι από την επίθεση είχαν επηρεαστεί οι αισθητήρες της γεύσης και ιδίως το ενδιαφέρον του σε φαγητό και κρασί. Παράλληλα, είχε υποστεί πολλαπλές εγκεφαλικές θλάσεις και άρχισε να παίρνει φάρμακα για να αντιμετωπίσει τον πόνο που προκλήθηκε από τον τραυματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα