Halsey: To μυστικό για τέλεια επιδερμίδα βρίσκεται στο… μητρικό γάλα

22:39 25/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Halsey μοιράστηκε τα μυστικά της για τέλεια επιδερμίδα και σίγουρα η αποκάλυψή της προκάλεσε έντονη έκπληξη.

Η 28χρονη τραγουδίστρια, που απέκτησε το πρώτο της παιδί το 2021 με τον παραγωγό-σεναριογράφο Alev Aydin, επενδύει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να κάνει το δέρμα της να λάμπει.

Η Halsey, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ashley, αποκάλυψε τα κορυφαία μυστικά της σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nylon, μεταξύ των οποίων η χρήση υαλουρονικού οξέος, μια μάσκα χειλιών, ακόμη και μαντηλάκια μακιγιάζ για να αφαιρεί τα

παχιά στρώματα μακιγιάζ που απαιτούνται για τα editorial looks. Αλλά η τραγουδίστρια με καταγωγή από το Νιου Τζέρσεϊ δήλωσε ότι το “καλύτερο συστατικό που υπάρχει” είναι στην πραγματικότητα το μητρικό γάλα.

“Πάντα ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη σχετικά με το τι μπαίνει στο δέρμα μου, αλλά όταν το μωρό σου σε φιλάει ή σε αγκαλιάζει, γίνεσαι υπεραναλυτική για τι υπάρχει στο πρόσωπό σου. Άρχισα να θηλάζω και κατάλαβα ότι το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο συστατικό περιποίησης του δέρματος που υπήρξε ποτέ, επειδή είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά και πράγματα που επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Η υποψήφια για Grammy καλλιτέχνης μίλησε στο Billboard για τη μητρότητα το 2021, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του Ender.

“Το να είμαι μητέρα του γιου μου κάνει το να είμαι μουσικός να φαίνεται αρκετά βαρετό‘, είπε. “Κάτι πραγματικά εκπληκτικό συνέβη όταν έκανα τον γιο μου, το οποίο είναι η απόλυτη, ένδοξη εξάλειψη και ο θάνατος του εγώ μου.“

“Τίποτα δεν έχει σημασία όταν πηγαίνω σπίτι σε αυτόν” δήλωσε η Halsey στο Billboard. “Νομίζει ότι είμαι τέλεια και σπουδαία και τα πάντα.”

“Θα δημιουργώ όταν το θέλω”, δήλωσε η hitmaker. “Η μόνη προσδοκία που έχω για τον εαυτό μου είναι να είμαι μια πολύ καλή μαμά και τα υπόλοιπα θα έρθουν στη θέση τους γύρω από αυτό.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Η Halsey έγραψε αργότερα στο Twitter: “Αισθάνομαι ένοχη που δουλεύω, αισθάνομαι ένοχη όταν δεν δουλεύω. Φοβάμαι ότι πάντα θα αγωνίζομαι να ανταποκριθώ στις δικές μου προσδοκίες”.

Και πρόσθεσε: “Αλλά έχω επίσης βιώσει μια αγάπη που δεν μοιάζει με καμία άλλη και έχω επιτέλους μάθει πώς να ζητάω βοήθεια και να παραδέχομαι όταν νιώθω μοναξιά ή έχω ανάγκη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα