Halle Berry: Αναφέρθηκε στη στιγμή που βραβεύτηκε με Oscar πριν από 20 χρόνια

14:21 28/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Halle Berry έχει βραβευτεί με Oscar το 2002.

Η 55χρονη ηθοποιός κατέχει μια αξιοθαύμαστη καριέρα στην υποκριτική. Έχει συμμετάσχει σε πολλές σημαντικές ταινίες, όπως το ‘X-Men’ και η ‘Catwoman’. Με την εκπληκτική ερμηνεία της και το φυσικό ταλέντο της, κατάφερε να κερδίσει τόσο τους κριτικούς του κινηματογράφου, όσο και το κοινό. Μάλιστα, ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία και έχει κερδίσει αρκετά από αυτά. Έλαβε Βραβείο Emmy, Χρυσή Σφαίρα αλλά και Screen

Actors Guild Award. Πριν από 20 χρόνια, βραβεύτηκε με το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία ‘Ο Χορός των Τεράτων’. Είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η Halle Berry γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της με τον ωραιότερο τρόπο Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T H R O W B Λ C K S O U R C Ξ (@throwbacksource)

Με αφορμή τα φετινά Βραβεία Oscar, η Halle Berry δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από τη δική της αξέχαστη στιγμή. Στις εικόνες που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της, τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

“Πριν από 20 χρόνια μπήκα μέσα σε αυτή την πόρτα. Ποτέ δεν θα ξεπεράσω αυτή την στιγμή”, έγραψε στο instagram της.

“Αυτή η στιγμή είναι μεγαλύτερη από μένα. Αυτή η στιγμή είναι για την Dorothy Dandridge, τη Lena Horne, τη Diahann Carroll. Είναι για τις γυναίκες που στέκονται δίπλα μου, για την Jada Pinkett, την Angela Bassett, τη Vivica Fox. Τις ανώνυμες και χωρίς πρόσωπο Αφροαμερικανίδες γυναίκες, που τώρα έχουν μια ευκαιρία, γιατί τώρα η πόρτα άνοιξε”, είχε πει μεταξύ άλλων το 2002 στον ευχαριστήριο λόγο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Keywords
Τυχαία Θέματα