H Penélope Cruz έκανε μια εμφάνιση που θύμιζε… Barbie με ροζ μίνι φόρεμα Chanel

11:06 9/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η ισπανίδα ηθοποιός μπορεί πάντα να βασίζεται στoν οίκο Chanel για μια διαχρονική και chic εμφάνιση. Η Penélope παρευρέθηκε στο ετήσιο μεσημεριανό γεύμα των υποψηφίων ενόψει της τελετής των Oscars στις 27 Μαρτίου – διεκδικεί τo βραβείο για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο για την ερμηνεία της στο Parallel Mothers – με ένα tweed, ροζ μίνι φόρεμα από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 της Virginie Viard, διακοσμημένο με κουμπιά και παιχνιδιάρικες τσέπες.

Chanel ss22

Ίσως η ηθοποιός επηρεάστηκε από τη ροζ διάθεση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου ο Pierpaolo Piccioli αποκάλυψε μια σχεδόν εξ ολοκλήρου ροζ συλλογή Valentino για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022.

Την τελευταία φορά που παρακολούθησε τα Oscar το 2020, η Cruz φόρεσε μια τουαλέτα Chanel, φόρο τιμής στη συλλογή υψηλής ραπτικής του Karl Lagerfeld από το 1995. Αναμένουμε την εμφάνισή της και στη φετινή τελετή που επιστρέφει στο σπίτι της, το Dolby Theatre στο Los Angeles, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των Lady Gaga, Zoë Kravitz, Kevin Costner, Rosie Perez, Chris Rock και της περσινής νικήτριας Β’ Γυναικείου Ρόλου, Yuh-Jung Youn ως παρουσιαστών της βραδιάς που επιστρέφει στη γνώριμη λάμψη της.

Photo by Steve Granitz/WireImage

Keywords
Τυχαία Θέματα