H Kylie Jenner έκανε δύο «περίεργες» εμφανίσεις αλλά ήταν όπως πάντα stylish

Η Kylie Jenner τις τελευταίες ημέρες έχει πάει τον όρο χειμερινή γκαρνταρόμπα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η ιδρύτρια του Kylie Cosmetics φαίνεται να χαλαρώνει σε ένα κρεβάτι φορώντας ένα πλεκτό μάξι φόρεμα με ψυχεδελικό print σε αποχρώσεις του κόκκινου, κίτρινου και μπλε,

Y/Project.

Kylie Jenner: Περπατάει στο κόκκινο χαλί με τη δική της εκδοχή του «revenge dress»

Συνδύασε το statement κομμάτι με μια ασορτί μπαλακλάβα, η οποία είχε ένα μικρό άνοιγμα που αποκάλυπτε μόνο τα έντονα μάτια της reality star. Η Jenner ολοκλήρωσε το περίεργο αυτό look με μαύρο μανικιού και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη».

Credit: Kylie Jenner/Instagram

Η Kylie έκανε πρόσφατα διακοπές στο Άσπεν με φίλους και τη μεγαλύτερη αδερφή της Kendall Jenner.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μοιράστηκε εικόνες από το χειμερινό καταφύγιό της στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει με μαύρο βινύλ μπικίνι από την Good American, ένα λευκό μπουρνούζι και γούνινα μπεζ μποτάκια. Από αξεσουάρ φορούσε μαύρα προστατευτικά γυαλιά ηλίου και ασημένια σκουλαρίκια. Η εμφάνιση της με μπικίνι και γούνινες μπότες θύμισε στους θαυμαστές την αντίστοιχη που περσινή εμφάνιση της αδερφής της, Kendall.

Credit: Kylie Jenner/Instagram

H Kylie μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και συχνά προκλητικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Ωστόσο τα τελευταία της looks μας προκάλεσαν την απορία. Γιατί να θέλει κάποια να ντυθεί με αυτόν τον τρόπο; Φυσικά η Kylie Jenner ξέρει πολύ καλά να παίζει με την μόδα και το στιλ αλλά και την φήμη της. Δεν μας προκαλεί εντύπωση λοιπόν που έκανε αυτές τις αμφιλεγόμενες εμφανίσεις προκειμένου να εντυπωσιάσει. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η μόδα χάνει την χρηστικότητα της στο βωμό του εντυπωσιασμού και την πρόκλησης. Αν μη τι άλλο όμως, η Kylie μας υπενθύμισε ότι ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι τον εκφράζει.

Kylie Jenner: Σπάνιες φωτογραφίες από τον εννέα μηνών γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα