Φαίη: “Λύγισε” στο «Πρωινό μας» με όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου για τον σύζυγό της -«Πόσο σημαντική είναι η αγάπη…»

Στην κάμερα του «Πρωινού μας» και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα (15/12) η Ελένη Γερασιμίδου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο και συγκίνησε με τα λόγια της όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό και άκουγαν την συνέντευξή της με απόλυτη προσήλωση.

 «Κάποιο φάρμακο για τον διαβήτη με πείραξε πολύ, καθόμουν στο τραπέζι και δεν ήθελα να φάω. Έτρωγα όμως γιατί παίρνω πάρα πολλά φάρμακα. Εκτός του ότι με προσέχει μην πέσω, μην σπάσω και μην πάθω τίποτα, όταν πάθαινα αυτό το πράγμα στο τραπέζι, το λέω και συγκινούμαι, κολλούσε το

πρόσωπό του στο μάγουλό μου και τρέχανε τα μάτια του. Θέλει να το πει έρωτα, θέλει να το πει βαθιά αγάπη, δεν έχει σημασία, συγγνώμη… Αυτά είναι τα δώρα», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Μετά την προβολή της συνέντευξής της, η Φαίη είπε φανερά συγκινημένη: «Τι αληθινό συναίσθημα, πόσο σημαντική είναι η αγάπη. Να είναι καλά οι άνθρωποι, είναι πολύ τυχεροί και να το ζουν. Αλλά πόσο σημαντικό είναι αυτό… Δεν αγοράζεται αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή: «Η ψυχολογία της είναι χάλια» -Όσα είπε για την προφυλάκιση του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Κατερίνα Καινούργιου σε Παύλο Χαϊκάλη: «Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023;»

Κατερίνα Μονογυιού: «Αυτό που συνέβη με την Εύα Καϊλή είναι απαράδεκτο»

Keywords
Τυχαία Θέματα