H Kendall Jenner εμφανίστηκε με το φόρεμα που όλες θέλουμε για τις γιορτές

H Kendall Jenner είναι μία από τις πιο επιδραστικές σταρ της γενιάς της. Σε ό,τι αφορά το στιλ ξέρουμε ότι κάθε εμφάνιση της δεν πρόκειται να είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή και μοντέρνα, ενημερωμένη πάντα με όλες τις νέες τάσεις. Κάθε της look γίνεται αντικείμενο συζήτησης και έμπνευσης για τα απανταχού κορίτσια της μόδας.

Η Kendall Jenner μάς δείχνει πώς θα συνδυάσουμε τα χριστουγεννιάτικα outfits με… σανδάλια!

Το διάσημο μοντέλο αυτή τη φορά

έκανε μία εμφάνιση, με φόρεμα που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε αυτά τα Χριστούγεννα. Εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες με ένα ρομαντικό μαύρο φόρεμα Rodarte, με δαντελένιο μπούστο και μεταξωτή φούστα μέχρι το πάτωμα. Αλλά επειδή μιλάμε για την Kendall Jenner, η οποία σπάνια επιλέγει τόσο κλασικά και αριστοκρατικά looks πέρα από το κόκκινο χαλί, το ρομαντικό slip dress είχε ιδιαίτερότητες που μαγνήτιζαν -το βαθύ ντεκολτέ και τα φουσκωτά μανίκια.

View this post on Instagram

A post shared by RODARTE (@rodarte)

Μαύρες γόβες slingback, μαύρο καλσόν και μια τσάντα ώμου από λουστρίνι ολοκλήρωσαν την εμφάνιση της Kendall. Tα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε sleek σινιόν για να αναδείξει τα διαμαντένια σκουλαρίκια και το λαμπερό κολιέ της.

Το σύνολο της απέπνεε αέρα άλλη εποχής, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονη πολυτέλεια. Το μεταξωτό L.B.D. είναι μια διαχρονική επιλογή για επίσημες περιστάσεις, ενώ ταιριάζει σε όλες. Ακόμα, πρόκειται για ένα κομμάτι που οι περισσότερες έχουμε στην ντουλάπα μας. Αν λοιπόν, είστε κι εσείς της τελευταίας στιγμής και ακόμα δεν έχετε επιλέξει τι θα φορέσετε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, η Kenny έδωσε την απάντηση.

Τη λατρέψαμε.

L.B.D: Οι celebrities μας δείχνουν πώς να φορέσουμε το διαχρονικό item στις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα